Časovno omejena promocija - paket SLMsmart napitkov


Ljudje po celem svetu se prilagajajo novemu in nenavadnemu načinu vsakdanjega življenja. Veliko ljudi je trenutno ostalo doma, pri čemer niso na voljo običajne dnevne rutine prehranjevanja, gibanja in vadbe. Zato je zelo pomembno za vse nas, da se osredotočimo na različne načine podpiranja našega zdravja.

SLMsmart proteinski napitki so preprosti, hranljivi nadomestki obroka, ki nas opomnijo, da moramo ostati aktivni. So slastni, sveži, vsebujejo vse potrebne minerale in vitamine, da zagotovijo zdrav uravnotežen obrok. Ali smo omenili, da celo pomagajo ohraniti ali zmanjšati telesno težo?

In ne pozabimo na vaš posel. Prav zdaj je idealen čas, da predstavite SLMsmart nadomestek obroka čim več ljudem.

Ta začasen promocijski paket vam nudimo, da vam ponovno pokažemo, kako pomembni ste nam in kako zelo vas cenimo. Na voljo bo samo do 2. maja 2020*.

Kupite lahko paket šestih izdelkov skupaj in izkoristite prihranek pri bistveno nižji ceni na kos:


SLMsmart PROMO

(6 SLMsmart: 3x Vanilija & 3x Čokolada)
€223
120 CV
POZOR: NE vključuje stroškov pošiljanja. Prikazana cena je za autoship naročila. Naročite zdaj, in sicer preko Pulse sistema, preko našega telefona ali pa preko emaila.

Prosimo, da upoštevate, da je ta promocija in promocijski paket na voljo samo omejen čas. Ne nadomešča katerihkoli drugih rednih paketov, prav tako pa ga ni možno uporabiti za autoship paket.


*Do razprodaje zalog.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam