Poživite Jutro


Po jutru se dan pozna. Če ste že od trenutka, ko odprete oči, pod stresom in napeti, ne pa sveži, to morda kaže na to, da bi bilo pametno spremeniti svoje jutranje navade. Če se boste navzeli ustreznih jutranjih navad, ki vam bodo pisane na kožo, boste lahko prejeli vso potrebno energijo za zmagovit dan.

V nadaljevanju podajamo nekaj kratkih nasvetov, kako od jutra potegniti čim več:

Zdrav zajtrk

Zajtrkovanje je jutranja rutina mnogo ljudi. Če radi svoj dan začnete z zajtrkom, ga začnite pravilno - z dobrim in zdravim obrokom. Za uravnotežen, preprost in okusen zajtrk poskusite naš SLMsmart nadomestek obroka ali Biome Shake. Ne pozabite, da ima vsak človek drugačno potrebo po kalorijah in da je ključno, da jutranjo rutino in zajtrk prilagodite svojim potrebam. To vam bo pomagalo ostati disciplinirani in boste lažje dosegli svoje cilje.


Začnite dan s telesno vadbo

Najprej pomembne stvari! Preden začnete z vašimi jutranjimi vajami, segrejte vaše telo z ProArgi-9+ in E9. In zapomnite si, da ni potrebno narediti 8 kilometrov teka vsako jutro, da bi spodbudili raven vaše energije. Začnite jutro z 20 minutami joge ali pa lahke domače vadbe. To je popolnoma dovolj, da se bo telo po osvežilnem spancu še napolnilo z energijo. Joga je zjutraj še zlasti koristna, ker pospeši srčni utrip, obenem pa izboljša tudi fleksibilnost, držo, ravnotežje, tonus mišic in vzdržljivost. Izvaja jo lahko vsak, ker pa so na voljo asane in vrste joge različnih zahtevnosti, lahko vsakdo poišče tisto, ki je njemu pisana na kožo.

Berite ali pišite

Pred začetkom dneva, usedi se za trenutek in napiši tvoje misli ter cilje v dnevnik. Pisanje dnevnika blaži stres in umiri misli. Vsako jutro si vzemite samo 10 minut časa za to, pa boste videli, da se boste lažje usmerili nase, se bolj zavedali sebe, obenem pa boste imeli tudi priložnost razmisliti, kako čim bolj izkoristiti prihajajoči dan.

Če vam ni do pisanja, si vzemite nekaj časa za branje dobre knjige. Prepustite se besedam, ki so jih spisali drugi, in uživajte v nekaj mirnih trenutkih v lastni družbi, s katerimi boste dali možganom polet.

Ravnajte se po določenem urniku

Če se boste zjutraj ravnali po določenem urniku, boste bolj organizirani in fokusirani. Morda boste začeli z jogo, se nato oprhali in uredili, potem pa še zdravo zajtrkovali, preden boste začeli z delom. Pri urnikih ne šteje toliko to, v kakšnem vrstnem redu nekaj počnete, ampak bolj, da opredelite, kaj in kako boste počeli, nato pa se boste vrstnega reda opravil tudi držali. Polepšajte si jutra in se navzemite produktivnih navad, ki jim boste sledili ob začetku slehernega dne.

Že poznate Synergyjevo posebno, časovno omejeno ponudbo s šejkom SLM? Več o njej si preberite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam