#MySmartMealJourney

Synergy worldwide v evropi vas vabi na wellness popotovanje. #MySmartMealJourney je namenjeno vsem. Vsak od nas ima svoje cilje, zato je vaše wellness popotovanje samo VAŠE. Zapišite si svoje cilje in se z nami podajte na vseživljenjsko popotovanje, na katerem boste sprejemali boljše odločitve in bolje poskrbeli zase. Ali poznate koga, ki bi rad sodeloval? Izzovite ga in se ciljev lotite skupaj. Za več informacij o SmartMeal kliknite tukaj.

Vaše zdravje in dobro počutje sta pomembna in neposredno vplivata na kakovost življenja. Življenje si lahko zelo spremenimo, če se izogibamo nezdravi hrani, jo nadomestimo z dobro hrano, oskrbujemo telo z ustreznimi hranili in vitamini in ostajamo aktivni. Zaradi izzivov in hitrega vsakdana nam je lahko težko spremeniti življenjski slog ali se podati na wellness popotovanje. Enako težko je pri tem tudi vztrajati. Zato Synergy v Evropi s tako velikim veseljem gosti svoje prvo wellness popotovanje

Lahko sodelujete 4 ali 8 tednov. Skupaj se lahko podpiramo, se spodbujamo, si izmenjujemo izkušnje in se učimo drug od drugega. Sledite svojemu napredku in držite se dane besede. Čez nekaj tednov boste že razvili nove veščine, dobre navade in se začeli vse bolj približevati svojim ciljem. 

Synergy v Evropi je pripravljen na še bolj slastno in ZABAVNO popotovanje! Naši zaposleni bodo sodelovali skupaj z nami. Z vami bomo delili utrinke z njihovega popotovanja in druge koristne informacije, recepte ter motivacijske vsebine. Želimo nagraditi in izreči priznanje vsem, ki bodo aktivno sodelovali in z nami delili svoje #MySmartMealJourney na Instagramu. Pripravite se na tedenska žrebanja in na popuste na nakup izdelkov po mejniku (4 ali 8 tednih) popotovanja, kvalificirajte se za končni žreb wellness popotovanja s SmartMealom. 

Kupite si SmartMeal in vsak teden z nami delite objave o svojem popotovanju na Instagramu. Tako preprosto je! Ko dosežete želeni mejnik (4 ali 8 tednov), lahko izkoristite zagotovljeni popust na nakup izdelkov in dobite srečko, s katero boste sodelovali v žrebu. 

Kako delite z nami svoje popotovanje? 

  1. Prva objava: V prvi objavi objavite sliko sebe s prispelimi izdelki. Delite z nami svoje navdušenje, cilje, načrt in fokus. 
  2. Tedenska objava (najmanj enkrat na teden): Delite svoje popotovanje z nami na Instagramu. Več ko boste objavljali, več možnosti boste imeli za nagrado med tedenskimi žrebanji. 
  3. Objava ob doseženem mejniku: Ko dosežete prvi mejnik (4 ali 8 tednov), objavite sliko sebe in nam povejte, na kateri svoj dosežek med našim wellness popotovanjem ste ponosni. Predstavite nam svoje izkušnje in nam povejte, kako boste nadaljevali.
  4. Ne pozabite: če je vaš Instagram račun zaseben, ne bomo mogli videti vaših objav in slediti vašemu sodelovanju. Pripravite svoje vsebine in vedno uporabite naslednja ključnika: #MySmartMealJourney #SynergyEurope #SynergyWorldWide. V vsaki objavi tudi označite @synergyworldwide.eu.
  5. Povejte nam za svoje sodelovanje in izkoristite popust: Ob zaključku svojega popotovanja nam povejte, da ste sodelovali na synergyeurope@synergyworldwide.com in prejeli boste popust na nakup izdelkov ter srečko za sodelovanje v končnem žrebu.

Popotovanje bo zabavno… okusno… zahtevno… koristno. Vseeno je, zakaj in s kakšnim namenom se nam boste pridružili. Zapišite si svoj cilj, pripravite načrt in sodelujte! Veselimo se vaših objav o uspehih, ki nas čakajo vse skupaj. Ste pripravljeni? OB ZAČETKU PRODAJE SMARTMEAL BO ZA VSA NAROČILA, KI JIH BOSTE ODDALI OD DANES (05.07.2021) DO KONCA JULIJA Z NAJMANJ 2 PAKIRANJEMA SMARTMEAL, VELJALA BREZPLAČNA POŠTNINA!*


Opozarjamo vas, da morata prva objava in objava ob doseženem mejniku izpolnjevati vnaprej določene zahteve, če pa vas zanima, kaj deliti z nami med tedenskimi objavami, si poglejte spodnji seznam z nasveti in temami, s katerimi boste ostajali na pravi poti:

- Moj prvi šejk
- Moj SmartMeal po mojem receptu
- Ostajajmo aktivni
- Moji najboljši nasveti za wellness
- Moji cilji in načrti za prihodnost
- Moj najljubši recept s SmartMealom
- Preverjam pri sebi, kako se počutim? 
- Zdrava prehrana in kuhanje
- Dovolj pijmo
- Synergyjev življenjski slog
- Pameten obrok za na pot
- Dobre navade
- Današnja motivacijska misel
- Športne aktivnosti
- Dosežki, na katere sem ponosen/-na

Opomba: 

Vsi, ki se boste kvalificirali za popust na izdelke po uspešno zaključenem 4-tedenskem popotovanju, pri naročilu najmanj 4 pakiranj SmartMeal v enem samem naročilu prejmete še 1 pakiranje brezplačno. Ponudbo je treba izkoristiti do najkasneje 31. oktobra prek službe za pomoč uporabnikom. 

Vsi, ki se boste kvalificirali za popust na izdelke po uspešno zaključenem 8-tedenskem popotovanju, pri naročilu najmanj 8 pakiranj SmartMeal v enem naročilu prejmete še 2 pakiranji brezplačno. Ponudbo je treba izkoristiti do najkasneje 31. oktobra prek službe za pomoč uporabnikom. 

*Pri naročilih, ki jih boste oddali prek telefona ali elektronske pošte službi za pomoč uporabnikom, se brezplačna poštnina obračuna takoj. Pri vseh kvalificiranih spletnih in autoship naročilih pa se vam znesek samodejno obračunane poštnine povrne naknadno. 

Opravite svoje 4- ali 8-tedensko potovanje do vitalnosti s Synergy WorldWide Europe in ga zaključite do 19.septembra.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam