Webinar O Izdelku SmartMeal

Pridružite se nam na webinarju o znanosti v ozadju SmartMeal! Naj vam Synergy v Evropi, dr. Wei Gao in David Farley povedo vse in še več o našem najnovejšem izdelku. Dr. Wei Gao kot znanstvenica v Centru Hughes in David Farley kot vodja kategorije izdelkov, v katero sodi SmartMeal, sta zares zaslužna za prisotnost SmartMeal v Evropi. Na webinarju vas čakajo dodatni uvidi glede izdelka, predstavljena bo tudi znanost v ozadju njegovega nastanka.  

Izvedeli bomo vse o drugačnem uravnoteženem profilu aminokislin, formulaciji, vitaminih, mineralih in njihovem pomenu. Predstavili vam bomo tudi kombinirane pakete, ki smo jih pripravili v sodelovanju s Centrom Hughes, kako izdelki v njih skupaj sinergijsko delujejo in vam pomagajo do večjih uspehov. 

Ne pozabite si označiti datuma in ure webinarja na koledarju, nanj povabite svoj tim in se pridružite Synergyju na tem popotovanju.

PODROBNOSTI WEBINARJA

Datum: 12.07.2021
Ura: 8.00pm / 20:00 (CEST)
Webinar ID: 820 0019 8682
Jezik: angleščina s tolmačenjem v norveščino, finščino, nemščino, italijanščino in slovenščino.O Dr. Wei Gao 

Dr. Wei Gao je višja znanstvenica za kemijske raziskave v Centru Hughes. Doktorirala je iz medicinske kemije na Univerzi v Illinoisu. V Centru Hughes dela že več kot 6 let. Sodelovala je pri razvoju številnih izdelkov in pri mnogih projektih.  


Opomba: Predvajan bo samo v izobraževalne namene in ga ne bomo snemali. Ta webinar ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali zdravstvenega stanja. Vsebine tega webinarja ne bo ocenjeval USFDA in noben organ upravljanja.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam