Evropsko Srečanje 2021

Rezervirajte si datum synergyjevega evropskega srečanja: 12. In 13. November 2021. Našli smo enega najpomembnejših datumov v letošnjem koledarskem letu in za naše virtualno srečanje potrebujemo samo še VAS!


Označite si na koledarju:

Petek, 12.11: 19.00 - 21.00 (CET)
Sobota, 13.11: 13.00 - 16.00 & 18.00 - 21.00 (CET)


Veliko raje bi se z vami srečali v živo v Amsterdamu, vendar sta nam najpomembnejša vaša varnost in zdravje, zato smo se zaradi negotovosti okoli potovanj po svetu odločili, da naše srečanje v živo v Amsterdamu prestavimo v leto 2022.

Za nami je leto izjemnih dosežkov v družbi Synergy Worldwide in veseli smo, da jih bomo lahko z vami delili virtualno.


Čaka nas sledeče:

  • Pripravite se na razkritje izjemne nove tehnologije in uporabniku prijazne spletne strani.
  • Učite se trikov naših najuspešnejših vodij in ljudi, ki so v naši industriji dosegli največ.
  • Navdihnili vas bodo novi izdelki.
  • Pripravite se na priznanja! Proslavili bomo vaše trdo delo, napredovanje po stopnjah in vaše dosežke.
  • Izvedeli pa boste tudi, kaj pripravljamo za leto 2022.


Od situacije v vsaki evropski državi pa bo odvisno, ali bomo kakšen košček srečanja izvedli tudi v živo in se skupaj poveselili. Spremljajte nas, da bi izvedeli, kaj, kako in kje (skladno z ukrepi).


Rezervirajte si datuma 12. in 13. november 2021 ter nas spremljajte za več podrobnosti.Ste že kupili vstopnico za evropsko srečanje v letih 2020 ali 2021?

Odlična novica! Že kupljene vstopnice so veljavne za evropsko srečanje v Amsterdamu v letu 2022. Ker cenimo vašo potrpežljivost, razumevanje in zaupanje, boste na srečanju leta 2022 dobili posebno darilo. Poleg tega pa vam bomo omogočili posebne vstopnice po znižani ceni za dogodek naslednje leto.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali dvome, z veseljem pričakujemo vaš klic ali e-pošto. Obrnite se na prijazno osebje našega centra za pomoč uporabnikom, ki vam bo z veseljem ugodilo in pomagalo.

Opomba: Če želite povrnjeno kupnino za svojo vstopnico za evropsko srečanje, se za pomoč obrnite na center za pomoč uporabnikom. Z zahtevo za vračilo kupnine boste izgubili možnost prejetja posebnega darila in možnost kupiti vstopnice za naslednje srečanje po znižani ceni, saj je oboje vezano na vašo že plačano vstopnico za srečanje.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam