Evropsko srečanje v letu 2021 – obračamo nov list

Naše letošnje evropsko srečanje se je po našem mnenju prehitro končalo. Odlično je bilo! Res smo vam hvaležni za sodelovanje, izmenjavo mnenj in skupno proslavljanje ravno sedaj, ko Synergy WorldWide v Evropi postavljamo na nove temelje. Pridružilo se vas je več kot 2000, med seboj ste si izmenjali 50000 sporočil, sedaj pa nam je na voljo več ur vsebin, zaradi katerih smo prihajajočih novosti še toliko bolj veseli. 
 
Z brezplačno poštnino za naročila »Naroči se in prihrani« (subscribe and save), TREMI novimi izdelki, optimiziranim menjalnim razmerjem in višjim zaslužkom, novo spletno stranjo za stranke in optimizirano aplikacijo bo vaš Synergy posel ves čas na dosegu rok in v vašem žepu. Same odlične novice! 
 
Poglejte si vznemirljive novosti. 

ČASOVNO OMEJENE PONUDBE IN PROMOCIJE 

Do vključno 23. novembra: 
  • vsak na novo vpisani partner bo prejel BREZPLAČNO kremo za roke in telo Silver Shield. V primeru aktivacijskega naročila prek službe za pomoč uporabnikom bo brezplačni izdelek samodejno dodan naročilu. V primeru spletnega aktivacijskega naročila pa bo brezplačni izdelek odposlan skupaj z naslednjim naročilom prek službe za pomoč uporabnikom
  • vsak sponzor, ki bo vpisal dva nova partnerja, bo takoj, ko bo na voljo, prejel BREZPLAČEN ProArgi-9+ Immune Booster. Ko bo ProArgi-9+ Immune Booster na voljo, bo dodan naslednjemu naročilu prek službe za pomoč uporabnikom.

Primer: Jana vpiše 4 partnerje s kvalifikacijskim aktivacijskim naročilom (višina je odvisna od tržišča). Vsak od na novo vpisanih partnerjev bo prejel po eno BREZPLAČNO kremo za roke in telo Silver Shield, Jana pa bo takoj, ko bo na voljo, ob naslednjem naročilu prek službe za pomoč uporabnikom prejela dve brezplačni škatli ProArgi-9+ Immune Booster. 

  • Vrečka s promocijskimi artikli za letošnje evropsko srečanje v omejenih količinah bo na voljo do vključno petka, 19. 11. 2021. Kliknite tukaj
 

NOVA POSLOVNA ORODJA IN IZBOLJŠAVE  

  • Mobilna aplikacija – na voljo od decembra
  • Spletna stran – prva faza decembra
  • Priporočilni program – nov način širjenja glasu o izdelkih in zaslužka od januarja 2022
  • Prilagojena struktura cen – od 1. decembra 
  • Optimizirano menjalno razmerje – Velja za vse provizije od decembra naprej.
  • Brezplačna poštnina na naročila »Naroči se in prihrani« – od 1. decembra. Ob postavitvi Synergyja v Evropi na nove temelje bomo vsem, ki ste že ali se še boste naročili na prejemanje izdelkov, odobrili brezplačno poštnino, kar sodi v prilagojeno strukturo cen.

Več podrobnosti o novih poslovnih orodjih in izboljšavah bo na voljo kmalu. Pozorno spremljajte blog, ker bodo tam objavljene vse novosti. 

NOVI IZDELKI 


L’amara Radiance oil – ZDAJ na voljo tukaj! Za več informacij si poglejte in si na računalnik shranite produktni list, samo kliknite TUKAJ.


Odkrijte svoj sijaj z oljem l’amara Radiance Oil, dermatološko preskušenim revolucionarnim hibridnim oljem/esenco z infuzijo fermentiranega čaja, alg in astaksantina za sijočo in čudovito kožo. Radiance Oil nanesete kot olje, deluje pa kot močan serum za bolj zdravo, čudovito, sijočo kožo.  Imenujemo ga hibridno olje in esenca, esenca sijaja.

Prejmete ga v reciklirani embalaži in ne vsebuje sulfatov, ftalatov, mineralnih olj, silikona in smukca; ne vsebuje niti toksinov, povzročiteljev motenj hormonov, sintetičnih barv in sintetičnih vonjav. Radiance Oil nanesete kot olje, deluje pa kot močan serum za bolj zdravo, čudovito, sijočo kožo.

Si resnično želite čim več odnesti od izdelka? Kupite paket evropskega srečanja s 4 škatlami Collagen+ Beauty, 4 olji L’amara Radiance in z žadastim valjčkom. Pohitite, zaloga je omejena. 


Silver Shield hand and body lotion - ZDAJ na voljo tukaj! Za več informacij si poglejte in si na računalnik shranite produktni list, samo kliknite TUKAJ.


Krema za roke in telo združuje zaščitno sposobnost srebra Silver Shield in varuje zunanje plasti kože. Poleg tega v učinkoviti vlažilni kremi za roke, ki jo lahko nanesete povsod, zaščitno in vlažilno delujejo še kokosovo olje, vitamin E in hialuronska kislina.Zaščitite občutljivo kožno bariero in pomagajte koži povrniti vlažnost z učinkovito in edinstveno mešanico 20 delcev na milijon srebra Silver Shield, čistega kokosovega olja, vitamina E in hialuronske kisline.
 

Immune Booster – na voljo kmalu v letu 2022 Za več informacij si poglejte in si na računalnik shranite produktni list, samo kliknite TUKAJ.


Proaktivno ojačajte sposobnost vašega telesa za lastno zaščito z izdelkom ProArgi-9+ Immune Booster. Formulo so sestavili vodilni znanstveniki tako, da deluje skupaj z dušikovim oksidom, ki je že v vašem telesu, izdelek Immune Booster pripomore pri cirkulaciji sestavin za izboljšanje imunskega sistema. Ena dnevna doza vsebuje vitamine, minerale, polifenole in sadje, ki bo podpiralo in ščitilo vaš imunski sistem.

Ponosno se predstavite kot del Synergy družine s paketom reklamnih artiklov s Synergy mapo, Feel the Power (Občutite moč) zvezkom, shakerjem, Synergy stekleničko in sivim Synergy nahbrtnikom. Pohitite, zaloga je omejena. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam