Vikend črnega petka

Ta vikend – izkoristite super prihranke Synergy z našim Vikendom črnega petka. Napolnite si zaloge najljubših prehranskih dopolnil Synergy, preskusite kaj novega, zagotovite si božična darila – in pri vsem tem prihranite nekaj denarja samo zase. 

KAKO VSE SKUPAJ DELUJE:

Z začetkom v petek, 26. novembra, bodo vsa naročila, ki jih pošljete neposredno prek storitev za stranke, upravičena do popusta za vikend črnega petka. Ta posebna ponudba traja do nedelje, 28. novembra, do polnoči. Zgrabite svojo priložnost zdaj, povejte svojim strankam in ta vikend uživajte v velikih popustih na TRENUTNIH CENAH, preden začne veljati nova cenovna struktura za Synergy Europe,1. decembra. 

Za črni vikend Synergy so člani ekipe upravičeni za prejem popusta v višini 10%, 15% ali 20% (z dodanim CV v celoti) in vsa naročila strank, ki bodo poslana neposredno v Synergy, bodo prejela neposredni 10% popust. 


Ko kupujete za…
100 CV – 299 CV – dobite 10% popusta (v celoti izpolnjen CV)
300 CV - 699 CV – dobite 15% popusta (v celoti izpolnjen CV)
700 CV ali več – dobite 20% popusta (v celoti izpolnjen CV)

 


Opomba: 
- Za promocijo bodo upoštevana samo naročila, ki bodo poslana prek storitev za stranke po telefonu ali po e-pošti za člane ekipe z več kot 100 CV.
- Za promocijo bodo upoštevana samo naročila, ki bodo poslana prek storitev za stranke po telefonu ali po e-pošti za stranke.
- Vsa naročila, ki bodo poslana po e-pošti med obdobjem promocije in v skladu s kriteriji, bodo upoštevana in obdelana v ponedeljek, 29. novembra 2021.
- Spletna naročila in naročila s samodejno dostavo v tej promociji niso vključena.
- Kompleti »Kupi 3 prejmi 1 brezplačno«, večji paketi brez določenih količin in kompleti DNA v tej promociji niso vključeni. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam