Prihajajoče spremembe in nova orodja

Med našim evropskim srečanjem, Synergy Summit 2021, smo z veseljem najavili pomembne spremembe koncepta poslovanja ter nova orodja, ki bodo del ponovnega zagona podjetja Synergy WorldWide. Spremembe se bodo začele 1. decembra in se bodo nadaljevale vse leto 2022.

Implementacija teh sprememb, je povezana z osnovnimi sistemi, procesi in funkcionalnostmi poslovanja. Spremembe bodo poenostavile poslovne procese in članom omogočile lažje poslovanje. Hkrati bodo prinesle jasno razmejitev med statusom kupca in člana.

V tem tednu bomo, za potrebe nove mobilne aplikacije in spletne strani, začeli z nadgradnjo in zamenjavo ključnih delov sistema za določanje cen in oblikovanje promocij. To vključuje tudi zamenjavo načina obdelave naročil.
 
Po zaključku nadgradnje bomo predstavili novo Synergy mobilno aplikacijo za člane. Mobilna aplikacija bo predvidoma na voljo v drugem tednu decembra in si jo boste takrat že lahko naložili na vaše pametne telefone.
 
Nato bo najprej na trgih Velike Britanije, Norveške, Italije, Finske, Nemčije, Avstrije in Slovenije, predstavljena nova spletna stran za kupce. Od sredine decembra pa še za druge evropske trge.

S 1. januarjem bo sledila faza uvedbe višjih stopenj izplačila provizij in brezplačne dostave pri naročilih “Naroči se in prihrani”. Skladno z navedenim, se bo dvig cen izdelkov prestavil na 1. januar 2022. Novi ceniki bodo objavljeni do 15. decembra, da se boste člani lahko ustrezno pripravili in jih pravočasno predstavili svoji ekipi ter svojim strankam.


Če povzamemo, je časovnica uvedbe sprememb, naslednja:

  • PRVI TEDEN DECEMBRA - Prilagoditev in menjava programskega okolja, ki podpira naročanje izdelkov in oblikovanje promocij
  • DRUGI TEDEN DECEMBRA - Nova mobilna aplikacija za člane 
  • TRETJI TEDEN DECEMBRA - Zagon nove nakupovalne spletne platforme, s postopnim uvajanjem na posameznih trgih
  • 1. JANUAR 2022 - Višje stopnje provizij, program “Naroči se in prihrani”, brezplačna dostava ob naročnini in prilagoditev cen
 
V vse spremembe in nova orodja je vloženo nešteto ur truda in veliko finančnih sredstev. Iskreno se opravičujemo za spremembo časovnice.
 
Zadovoljni smo, da bodo te pomembne spremembe končno zaživele in vam še naprej pomagale puščati pečat.

V naslednjih dneh vas bomo podrobneje informirali o poteku uvajanja sprememb in novosti. 
 
Lep pozdrav,
 
Lynn E. Ohman
Izvršni direktor, Synergy Evropa

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam