Summit 2021: Aplikacija in spletni portal

Do Summita nas loči le še nekaj dni, zato želimo z vami deliti nekaj pomembnih informacij. Ste morda že opazili? Za naš Summit smo izdelali posebni spletni portal in aplikacijo za vaš pametni telefon.

Spletni portal (spletna stran) je zasnovan in namenjen optimizaciji izkušnje ogleda celotnega dogodka v živo, v petek in soboto. 

Aplikacija za pametni telefon je zasnovana tako, da omogoča vase sodelovanje, interakcijo in mreženje med dogodkom (z dostopom še nadaljnjih 6 mesecev od dogodka). Ali ni to neverjetno?!

Medtem, ko se pripravljate na velik dogodek, lahko na družbenih omrežjih že začnete uporabljati hashtag #SynergySummit2021. V soboto bomo izbrali nekaj najboljših objav in razglasili nekaj zmagovalcev.

Vrata spletnega portala in aplikacije Summit 2021 se bodo odprla 11.11.2021. Označite ta dan na svojem koledarju in ne pozabite, da se morate za zagotovitev dostopa,  registrirati vnaprej.
Prenesite našo aplikacijo Summit tukaj:
Geslo: summit2021

Dodajte med zaznamke portal Synergy Summit 2021 in se pripravite na naš velik dogodek.

Si želite od evropskega srečanja odnesti največ? Glejte prenos v živo prek računalnika in na aplikaciji na telefonu klepetajte z nami.

Kako lahko portal in mobilno aplikacijo že uporabljate? Pred dogodkom lahko nastavite svoj osebni profil s fotografijo ter podatki, ki jih želite deliti. Prav tako lahko uživate in raziskujete ekskluzivno vsebino, klepetate, mrežite, gledate albume s slikami in videoposnetki ter še veliko več.

Sodelujte tudi v zabavnih kvizih in nam pošljite svoje povratne informacije!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam