Ostala sta še dva kroga Top 10 nagrad!


Ker sta do srečanja 2014 ostala le še dva meseca, člani nimajo več veliko časa, da poberejo eno od dvajsetih Top 10 nagrad, ki so še ostale. Do sedaj smo nagradili šestdeset zmagovalcev ter podarili vse od prenočitev v hotelu do Synergy oblačil.

Čeprav ste morda nižje na lestvici Top 100, imate še vedno možnost, da pridobite kar največ točk za vaše delo v juliju ali avgustu, saj se točke ponovno nastavijo vsak mesec. Kliknite tukaj in si osvežite spomin na promocijo Barcelone.

Ste pozabili kakšne so nagrade? Prejmete lahko:

dve nočitvi v hotelu Princess Sofia v Barceloni (26. 9. - 27.9.)
iPad Mini
eno nočitev v hotelu Princess Sofia v Barceloni (27.9.)
iPod Nano
eno prijavo na srečanje in dve samopostrežni kosili
Sistem V3
jakno Ogio s Synergy logom
Synergy kapo in steklenico za vodo

Opomba: Letalski prevoz, prijava in obroki niso vključeni v ceno prenočitve. Na vašo željo pa je v ceno vključena soba za dve osebi (double occupancy).  Prosimo, obvestite svojega zastopnika v klicnem centru za pomoč, če ste za nagrado prejeli prenočitev in želite rezervirati sobo za dve osebi v hotelu Princess Sofia.

Kliknite tukaj in preverite ali ste se uvrstili v mesečni Top 10 oziroma v skupni Top 100. Četudi se vam morda ne bo uspelo uvrstiti v Top 10, še vedno lahko pridobite točke za denarno nagrado tako, da si prislužite mesto v Top 100 in se udeležite srečanja 2014.

Kliknite tukaj in se prijavite za ta dogodek! 

Želimo vam vso srečo na poti do vrha!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam