Poročilo o čudovitih rezultatih Q2

Podjetje Synergy Worldwide z veseljem oznanja zmerno rast in dosežen uspeh v drugi četrtini leta 2014. Številne vidnejše novosti iz uradne izjave podjetja o Q2 so navedene spodaj:

  • Neto prihodek od prodaje se je v primerjavi z drugo četrtino lanskega leta, ko je znašal 25,3 milijone dolarjev, povečal za 28,5 odstotkov, in sicer na 32,5 milijonov dolarjev. To za naše podjetje pomeni že četrto zaporedno četrtletje z rekordno prodajo. 
  • Uspeh je v večji meri pripisati povečani prodaji v Južni Koreji in na Japonskem. Uspeh podjetja na teh dveh trgih je izjemen.
  • Povečanje neto prihodka od prodaje je v osnovi posledica ponovnega angažiranja vodstva, odločne izvedbe in zagona, ki izhaja tako iz svetovnega srečanja, kot tudi iz predstavitve Synergy SLMsmart sistema za uravnavanje telesne teže v Aziji Pacifik.
  • Ključni del rasti v Južni Koreji je bila nadaljnja osvojitev SLMsmart sistema za uravnavanje telesne teže. Kot posledica tega je Synergyjeva kategorija izdelkov za uravnavanje telesne teže zrasla iz 0,7 milijona na 2,2 milijona dolarjev, oziroma iz 2,7 odstotka na 6.8 odstotkov neto prodaje.
  • Prispevek za kritje se je povečal za 36,1 odstotkov na 11,8 milijonov dolarjev, v primerjavi z 8,7 milijoni dolarjev v drugi četrtini leta 2013, kar pa je bil predvsem rezultat povečanega neto prihodka od prodaje.
Synergy se iskreno zahvaljuje članom, vsem uslužbencem in cenjenim kupcem po vsem svetu, ker so pripomogli k nadaljnjemu uspehu tega podjetja. Synergy je hvaležen tudi za sodelovanje s podjetjem Nature's Sunshine Products, voditelju v tej panogi, ki je prav tako zvest integriteti in kvaliteti.

Kot je bilo navedeno zgoraj, je osvojitev SLMsmart na trgih Azije Pacifik številnim distributerjem pomagala ustvariti nove vire dohodka. Sedaj, ko se Synergy pripravlja na predstavitev izdelka SLMsmart po Evropi, sodelujoči v poskusni skupini občutijo izredne učinke in z vse večjim navdušenjem pričakujejo uradno predstavitev izdelka. Opomba: rezultate poskusne skupine bomo z veseljem objavili v tem blogu, ko bo potekel rok poskusne dobe in bodo zbrani vsi končni podatki.

Nadaljnji uspeh in rast podjetja Synergy Worldwide je prioriteta in privilegij. Veselimo se čedalje večjega potenciala, ki ga ima vsak od vas, da pusti pečat zdravja, sreče in blaginje. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam