Rok za prijavo na srečanje je 31. avgust!


Čas za prijavo se izteka! Evropsko srečanje 2014 bo čez nekaj tednov in ne bi mogli biti bolj veseli, da se vam bomo pridružili na tem težko pričakovanem dogodku.

Zadnji dan prijave je nedelja, 31. avgust. 

IZ ORGANIZACIJSKIH RAZLOGOV, TISTI, KI SE NE BODO PRIJAVILI DO 31. AVGUSTA, NE BODO VKLJUČENI MED PREJEMNIKE PRIZNANJ.Po 31. avgustu se boste lahko prijavili na samem mestu dogodka, in sicer v četrtek 26. septembra ob 18 uri, vendar vam ne moremo zagotoviti prostih sedežev.

Povejte naprej! Poskrbite, da so vsi člani vašega tima prijavljeni na dogodek, da so kupili kupone za kosilo, rezervirali lete in hotelske sobe ter si organizirali prevoz od letališča do dogodka.

Kdaj ste nazadnje preverili, koliko ste zaslužili preko promocije za Barcelono? Vaše mesto na lestvici Top 100 določa, koliko bo znašalo vaše povračilo za udeležbo na srečanju. Kliknite tukaj za ažurirano poročilo o zaslužkih.

Povračila so naslednja:
Top 1-25 = 1500 EUR na osebo
Top 26-50 = 1000 EUR na osebo
Top 51-75 = 700 EUR na osebo
Top 76-100 = 500 EUR na osebo

Registracija bo potekala v četrtek, 26. septembra ob 18. uri, na kraju dogodka, vendar je število sedežev omejeno, zato ne moremo zagotoviti prostih mest.

Naj se odštevanje do Barcelone začne!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam