Nova Pearl Executiva: Elfriede in Karl Tappauf

Na poti do naziva Pearl Executive, sta si Elfriede in Karl Tappauf iz Avstrije zadala cilj, da bosta vsakemu posamezniku, s katerim prideta v stik, življenje naredila bolj veselo in zadovoljujoče. 

Preko edinstvene priložnosti, da bi nekomu spremenila življenje ne le z izdelki, temveč tudi s poslovnim modelom, sta Elfriede in Karl odprla oči številnim članom in jim omogočila trajno srečo preko zdravja in varnosti.

Svoj tim izgrajujeta in delita Synergy izdelke tako, da najdeta pet novih »Synergy prijateljev«, kot jih je poimenovala Elfriede. Ko je to narejeno, se odpravi spoznat prijatelje svojih »Synergy prijateljev«. To močno poveča njen posel in družabne kroge.

Ta par ve, kako najbolje služiti svojemu timu in deluje po istih načelih kot kateri koli drugi ugledni oddelek za pomoč kupcem. Elfriede je to poimenovala »visoko intenzivna podpora«.

Povedala sta, da sta neizmerno hvaležna svojemu sponzorju Aloisu Spicaku, ki jima je dal priložnost, ki si je njuna šestčlanska družina ni mogla niti predstavljati.

Elfriede je tako kot druge matere razmišljala, da bi si našla bolj fleksibilno delo.

»Družino in delo moram imeti pod eno streho,« je rekla Elfriede. »Potrebovala sem delo, ki bi mi dovoljevalo ustvarjanje svojega urnika, svoje ure, in ki bi mi razširilo obzorja onkraj kariere same. Synergy izpolnjuje vse zaposlitvene zahteve, ki sem si jih postavila.«

Elfriede and Karl sta uporabila navdih močnih vodij, da sta lahko dosegla naziv Pearl Executive. Ljudje, kot so Dianne Leavitt in Mark Comer, Double Presidentials, Bart Woodcook, Emerald Executive, in Erich Dengg, General Manager, so Elfriedini zgledi. Podpirali, motivirali in vodili so jo skozi vse vzpone in padce.

»V času sodelovanja s Synergyjem, smo razvili velike time, v  katerih so močni vodje,« je rekla Elfriede. »Najinim timom sva hvaležna za njihovo neomajno vero in veselje do podjetja Synergy Worldwide. To podjetje imam rada.«


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam