Podjetje Synergy je ponovno priznano za »najbolj zdravo podjetje«!


Že sedmo leto zapored je organizacija Interactive Health za eno od »najbolj zdravih podjetij v Ameriki« imenovala podjetje Synergy Worldwide/Nature's Sunshine.  

Mednarodna organizacija International Health (IHS) vsako leto oceni več kot 1.400 podjetij; leta 2013 si je le 68 podjetij prislužilo to priznanje.  Poleg tega pa je NSP/Synergy eno od le treh podjetij v Ameriki, ki si je to nagrado prislužilo sedem let zapored!

 »Ponosni smo, da lahko nagrado za najbolj zdrava podjetja v Ameriki ponovno podelimo podjetju Nature's Sunshine,« je rekel Joseph O'Brien, predsednik in izvršni direktor podjetja Interactive Health. »Te organizacije so ustvarile kulturo zdravja, ki seže preko pomoči za izboljšanje zdravja rizičnim uslužbencem. Našli so kreativne načine, kako narediti doseganje ciljev posameznika in podjetja zabavno,« je povedal.

Poslanstvo podjetja Synergy Worldwide je, da bi z najinovativnejšimi in najkakovostnejšimi zdravstvenimi rešitvami spremenili življenja po vsem svetu. Del tega poslanstva je spodbujanje uslužbencev, da razvijejo bolj zdrav življenjski slog. Naša kultura zdravja vključuje različne programe, ki se odvijajo čez vse leto. Nekateri od teh so:

12-tedenski Fitness izziv
vsakoletni tek/hoja na 5 kilometrov
program hoje »Walktober«
povrnjeni stroški za članstvo v fitnes centru
vsakoletni sejem zdravja
brezplačni izdelki podjetja in še več

Uslužbenci izberejo programe in dejavnosti, v katerih želijo sodelovati, in so za to nagrajeni.

In ta program zares deluje! Veliko število zaposlenih v podjetjih Nature's Sunshine in Synergy poroča o izboljšanju zdravstvenega stanja: nižji krvni tlak, nižja raven LDL holesterola in trigliceridov ter znižana raven sladkorja v krvi.

Greg Probert, izvršni vodja NSP, je bil z rezultati zadovoljen. »Zelo radi smo eno od najbolj zdravih podjetij v Ameriki,« je povedal. »To priznanje kaže na naše stalno in neumorno zavezanost zdravju. Naši uslužbenci prevzemajo nadzor nad svojim življenjem. Trudijo se, da bi ohranili odlično zdravje, tako da koristijo wellness program ter druge pripomočke in ugodnosti. Zares smo ponosni, da smo se ponovno kvalificirali za to nagrado.«

Christine Frazier, direktorica oddelka Insurance Benefits and Wellness v podjetju NSP, je povedala: »Nature's Sunshine/Synergy Worldwide je resnično del elitne skupine, ki je dosegla ta status. Kot skupina postajamo bolj zdravi, obenem pa pomagamo tudi drugim, da postajajo bolj zdravi. Zdrav uslužbenec namreč pripomore k močnejšemu in učinkovitejšemu podjetju. To, kar govorimo, tudi delamo.«

Synergy WorldwideCONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam