Nova Pearl Executiva: Susanne in Thorsten Kupske


»Kdor želi doseči več, mora dati več od sebe,« je eden od navedkov, po katerem živita Susanne in Thorsten Kupske, Pearl Executives, iz Nemčije.
Susanne in Thorsten delujeta pod imenom SK Powermarketing, in že samo ime nakazuje njuno moč.

Susanne je prisegla, da se nikoli več ne bo pridružila nobenemu podjetju, ki se ukvarja z mrežnim marketingom, dokler ni spoznala top leaderja Hakana Cetina. Kljub njenemu globokemu skepticizmu, je Hakanova predstavitev podjetja Synergy Worldwide pritegnila njeno zanimanje. 

»Ko je Dan Higginson prvič prišel v Nemčijo, sem spoznala, da je Synergy manjkajoči del v mojem življenju. Na dan, ko sem ga spoznala, sem našla svoj dom,« je povedala Susanne.

Inovativni izdelki Synergy so Susanne in njenega moža Thorsten povsem prevzeli. ProArgi-9+ jima je obnovil kvaliteto življenja, trenutno pa sta priča hitrim rezultatom, ki jih omogoča izdelek SLMsmart nadomestek obroka.

Susannino navdušenje nad Synergy izdelki se je še povečalo, ko je samo kratek čas uživala ProArgi-9+, nakar se je odločila, da bo izdelke delila z drugimi. Čez čas se je izkazalo, da je Susanne odlična voditeljica, ki se vsako jutro zbudi z namenom, da bo tisti dan boljši človek, kot je bila dan prej.

Moč, ki jo imata Susanne in Thorsten, jima pomaga voditi mednarodni tim, tudi takrat, ko nekdo takoj potrebuje njuno pomoč.

»Stabilna podjetja imajo zadovoljne stranke, dejavne partnerje in osebne stike,« je rekla Susanne.  »Za sporazumevanje uporabljamo sodobne platforme, kot so zaprte Facebook skupine, telekonference in webinarji.« 

Susanne in Thorsten verjameta, da zanesljivo podjetje potrebuje tudi ljudi, ki se dolgoročno zavežejo programu samodejnega pošiljanja. To ustvarja stalen pritok denarja, kar zagotavlja stabilnost. Susanne je rekla, da je potrebno najti ljudi, ki se bodo zavezali izdelkom, in finančni uspeh ne bo izostal. 

Susanne in Thorsten sta imela na poti do naziva Pearl Executive podporo številnih ljudi, vključno s podporo svojega sponzorja Hakana Cetina, njunega zvestega tima in vseh zaposlenih na sedežu podjetja Synergy Worldwide. 


»Upava, da se bodo ljudje v našem timu naučili investirati vase in prevzeti odgovornost za svoje življenje,« je rekla Susanne. »Ukrepajte; ne pritožujte se in ne čakajte. Pojdite in naredite, namesto da iščete izgovore, in nikoli, nikoli, nikoli ne obupajte!«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam