Sledite svojim sanjam, sicer boste do konca življenja delali za nekoga, ki je svojim sledil.

Predstavljamo nova slovenska Team Leaderja: Luco Lovrečić in Gorana Klobučarja. 

Luca je doktorica znanosti, zdravnica in znanstvenica, Goran pa univerzitetni diplomirani ekonomist in se, kot samostojni podjetnik, ukvarja z direktnim marketingom.  5-članska družina uživa v življenju v enem izmed kotičkov Ljubljane.

Luca in Goran skupaj z regijskim direktorjem Erichom Denggom
Z odličnimi izdelki podjetja Synergy sta se srečala ob koncu bioresonančne terapije, ko sta iskala nekaj za preventivo oziroma nekaj, s čimer bi lahko vzdrževala takrat odlično stanje telesa in počutja. Po nasvetu terapevtke sta preizkusila paradni trojček V3 in bila navdušena nad izdelki. »Že tako sva se počutila dobro, potem pa je bilo stanje še boljše – ob treh majhnih otrocih (tretja še ni imela leto dni) sva bila polna energije, spočita in zdrava,« pravi Luca. »Ob takem počutju ni bilo težko začutiti pozitivnih vibracij izdelkov in tudi samega podjetja, ki naju je prepričalo s kvaliteto izdelkov, stabilnostjo in kredibilnostjo podjetja,« dodaja Goran.

Ko sta spoznala tudi poslovno priložnost, ki jo ponuja Synergy, sta se odločila, da jo izkoristita - poleg osebne rasti prinaša namreč tudi možnost za dober zaslužek. Na skupnih dogodkih sta spoznala večji del slovenske ekipe, vključno z njunima sponzorjema, Synergy pionirjema na slovenskih tleh, Ireno in Boštjanom.

Njun prvi cilj je ohraniti zdravje družine in vzdrževati odlične pogoje za dolgoročno dobro počutje. Ob tem pa širiti besedo o izdelkih po eni strani, ter hkrati tudi o podjetju kot poslovni priložnosti. Izdelki so resnično vrhunski, zato je širiti dobro besedo o njih enostavno – vsak, ki jih je poiskusil, ima pozitivno izkušnjo. Luci je najbolj všeč Proargi – zaradi učinka na zdravje krvožilnega sistema ter hkrati hitre regeneracije po vsakodnevnih naporih. Goranu je najljubši izdelek energijski napitek e9, saj omogoča več energije, boljšo zbranost in posledično večjo produktivnost na naraven način, brez negativnih učinkov na zdravje – na tržišču ni primerljivega izdelka.

»Najin poslovni cilj je najprej stabilno vzdrževati ravnokar dosežen PIN ter v roku pol leta napredovati na naslednjo stopnjo. V ta namen vsakodnevno planiramo aktivnosti skupaj z najinim downlinom (najina skupina) in uplineom, najinima sponzorjema. Irena in Boštjan sta neusahljivi vir idej, polna elana in dobra prijatelja,« izpostavi Goran. »Podlaga za uspeh v tem poslu je timsko delo in prav vesela sva, da je tim, katerega del sva, vse bolj uspešen, vedno pozitivno naravnan in nudi veliko podpore. Vsekakor svetujeva vsakemu, ki se odloči pridružiti podjetju Synergy, da se čimprej aktivno vključi v tim in izkoristi odlično priložnost,« dodaja Luca. Pomembno se je zavedati, da imate vso podporo tima in da hkrati tu ni prostora za sebičnost in zavidanje. Ravno nasprotno, z uspehom vaših članov, se bo večal tudi vaš uspeh.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam