Izkušen atlet zaupa Sistemu V3


Ko boste spoznali sedemdesetletnega Johna McDermotta, boste morda zvedeli, da je član Synergyja in da je irskega porekla. Česar pa morda ne bi uganili je, da John verjetno lahko teče hitreje kakor vi.

Trenutno drži nekaj rekordov v teku na 200 metrov, v teku na 300 metrov z ovirami in deseteroboju na Irskem in v Združenem kraljestvu. Teh rekordov pa ni dosegel pred petdesetimi leti, kot bi si morda mislili. Dosegel jih je v zadnjih nekaj letih! Prejšnje leto je John k svoji zbirki medalj dodal še nekaj mednarodnih medalj, vključno z zlato medaljo v teku na 300 metrov z ovirami, srebrno medaljo v teku na 400 metrov z ovirami in bronasto medaljo v deseteroboju na Svetovnem dvoranskem prvenstvu v Budimpešti.

Tekmuje proti drugim izkušenim atletom starosti od 70 do 74 let  in je eden najboljših tekačev v svoji starostni skupini na svetu. Od vseh izdelkov, ki bi jih John lahko uporabljal, da ohrani svojo vzdržljivost in telesno zmožnost, ima najraje Sistem V3: ProArgi-9+, Mistify in Phytolife in se nanj tudi zanaša.

»Za izkušene atlete je zdravje in dobrobit večje vprašanje kot za mlajše atlete. Seveda so sreča in geni glavni dejavnik pri ohranjanju dobre telesne pripravljenosti in jaz sem srečen, da lahko počnem to, kar počnem,«  je povedal.

Toda John ima poleg sreče tudi izjemno veselje do tega športa in veliko trenira, da lahko ostaja v taki pripravljenosti na tem nivoju.  Zato zaupa Synergy Sistemu V3, ki mu pomaga treninge kar najbolje izkoristiti.

»Resnično verjamem, da Synergy V3 izdelki močno pripomorejo k moji prehrani, storilnosti in vsesplošni dobrobiti. Moj način prehranjevanja in treningi mi pomagajo pri premagovanju tekmecev, ki so bili pred nekaj leti hitrejši od mene.«

Letos je pripravljen na tekmovanje World Masters Championships, ki bo v Lyonu v Franciji, kjer se bo pomeril v deseteroboju,  v teku na 300 metrov z ovirami in v teku na 400 metrov.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam