Synergy si osmič zapored prisluži nagrado za »najbolj zdravo podjetje«


Organizacija Interactive Health vsako leto oceni telesno zdravje uslužbencev v 2.000 podjetjih po Združenih državah. V to skupino spadajo tudi uslužbenci Synergy WorldWide in Nature’s Sunshine.

Leta 2014 je Interactive Health osmič zapored imenoval Synergy in NSP za ena izmed izmed najbolj zdravih podjetij v Ameriki. Manj kot osem odstotkov 2.000 preverjenih podjetij je prejelo ta naziv in le še eno drugo podjetje v zgodovini organizacije Interactive Health je prejelo to nagrado osem let zapored. 

Synergy WorldWide kot wellness podjetje, ki si za bolj kot vse drugo prizadeva za zdravje kupcev, dela to, kar uči. Synergy družino na sedežu podjetja sestavljajo posamezniki, ki nenehno ocenjujejo in izboljšujejo svoje zdravje. Nedavno so se  uslužbenci Synergyja skupaj odločili, da bodo s SLMsmart sistemom poskrbeli za svojo telesno težo, in pri tem uspeli. Vsako leto se vključijo v različne programe podjetja, da  bi ostali dejavni in pozorni na svoj način prehranjevanja. Poleg  tega pa so Synergy izdelki bistveni del njihove dnevne rutine in so prepoznani kot temelj optimalnega zdravja.

Zdravi uslužbenci ustvarijo močno in učinkovito delovno silo. Cilj podjetja Synergy WorldWide je biti zgled zdravja in na tak način pustiti pečat.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam