Synergy sponzorira štirimesečno potovanje olimpijskega trenerja veslanja


Kjell Tore Solvang je treniral norveško državno veslaško moštvo in jih povedel do treh zlatih olimpijskih medalj, štirih zlatih medalj s svetovnega prvenstva in štirih zlatih medalj z evropskega prvenstva. Je najbolj uspešen trener v poletnih športih na Norveškem. 


Ker Kjell dela v kulturi s svetovno priznanimi vzdržljivimi športniki, ve, da pri tem, česar je telo sposobno, skoraj ni meja. Verjame, da moraš, če želiš doseči odlično telesno pripravljenost, preprosto trdo in neprestano trenirati. Vse je v prioritetah. Čeprav je veslaška moštva vedno znova privedel do zmag, verjame, da se še vedno da doseči več.

Zato se je Kjell samo pred nekaj dnevi, 2. maja 2015, odpravil na najbolj naporno in težavno ekskurzijo v svojem življenju.

Naslednje štiri mesece bo  vsak dan po 10-12 ur veslal okrog  norveške obale, ob švedski obali,  pa vse do ruske meje. To je nedvomno velik podvig, a Kjell ima še en razlog zato, da zaključi to potovanje: zbiranje denarja za otroke, ki so zboleli za možganskimi tumorji.

Hrano si bo priskrbel z ribarjenjem, spal bo v čolnu ali v šotoru na obali in imel za vzdrževanje energije stalno zalogo Synergy izdelkov ProArgi-9+, Mistify, Phytolife in e9.

Njegovo potovanje bodo spremljali in snemali ter predvajali na eni od norveških največjih televizijskih postaj. Podjetje Synergy WorldWide bo vse poletje sledilo Kjellovi odisejadi in zanj navijalo na sedežu podjetja v Utahu in po vsem svetu.

»Ne prosite za lahko potovanje, temveč za trdno voljo.«
– Kjell Tore Solvang

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam