Naznanjamo uradno Facebook stran podjetja Synergy Worldwide

Vse sedanje Facebook strani podjetja Synergy Worldwide so sedaj povezane z novo uradno Facebook stranjo Synergyja na www.facebook.com/synergyworldwide.

Najsi živite v Aziji, Evropi ali Severni Ameriki, boste lahko Facebook novice našli na enem URL naslovu.

Struktura Facebooka je bila  narejena z namenom, da bi mednarodnim znamkam pomagala ohraniti en profil podjetja oziroma »Fan Page«, obenem pa lokalizirati izkušnje za uporabnike po svetu.Uradne strani imajo enotno štetje »všečkov«, vendar pa se bodo profilna slika, naslovna fotografija, objave in jeziki razlikovali  po področjih.

Če živite v področju, ki ima ustvarjeno področno Facebook stran, boste nanjo  samodejno usmerjeni, ko se boste premikali po URL strani Synergy Facebook. Na primer, če živite v Rimu, boste samodejno  vodeni do italjanske Facebook strani, ne na uradno Facebook stran podjetja. Če pa živite v področju, ki nima Facebook strani, boste usmerjeni na uradno Facebook stran podjetja. Uradna stran bo objavljala  le informacije, ki zadevajo vsa področja.

Ali želite videti, kaj se dogaja na Synergyjevih trgih po svetu? Pojdite na Facebook stran podjetja in kliknite na ikono, ki se nahaja na desni stani ikone »Share« (Deli). Nato v spustnem meniju kliknite »Switch Region« (Zamenjaj področje). Tam boste lahko izbrali Facebook stran države, ki si jo želite ogledati. Država, ki jo boste shranili kot priljubljeno, bo postala stran, ki se bo pojavila vsakič, ko boste obiskali Syenergyjevo Facebook stran.

Če še niste všečkali Facebook strani podjetja, storite to SEDAJ, da boste lahko od vodstva prejemali novice in se bolj povezali s Synergy družino.

S to stranjo bomo lahko zbrali naše privržence z vsega sveta. Veseli smo, da smo lahko v času, ko se Synergy veča in svoje sporočilo širi po vsem svetu, preko družabnih medijev naredili korak naprej v naši marketinški strategiji.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam