ZAKAJ JEMATI BODY PRIME?

Obožujete novo leto, ker dobite priložnost, da začnete znova, se izklešete v še bolj dodelano skulpturo in v življenje vpeljete spremembe, da boste bolj srečni in klenega zdravja. Kaj pa če bi se lahko jutro za jutrom zbujali s priložnostjo, da na novo odprete knjigo svojega življenja? Če boste jemali Body Prime, bo sleherni dan še neporisano slikarsko platno in priložnost, da poskrbite za svoje telo po najboljših močeh.

Če boste jemali Body Prime, boste lahko pripravili telo na kateri koli program zagotavljanja zdravja in uresničevanje svojih prehranskih ciljev. Body Prime vas bo pri vsem dopolnjeval 'kot ulit' – pa če bi radi bolj pazili na svojo težo, se prehranjevali z več živili, ki so bogata s hranili, ali si z našimi resnično učinkovitimi prehranskimi dodatki okrepili telo.

Vzemite dve kapsuli na dan, da bo telo lažje posrkalo nujno potrebna hranila iz naših drugih izdelkov in zdravih živil, po katerih segate. Mešanica jabolčnega pektina, suhih sliv v prahu in magnezij tvori učinkovito formulo, katere učinke občutite iz dneva v dan bolj.

ALI SE TA IZDELEK OBNESE? 

Njegovo učinkovitost smo potrdili v klinični študiji, ki smo jo izvedli v Centru Hughes za raziskave in razvoj. Priporočeni odmerek smo dognali na podlagi rezultatov, ki so jih imeli z njim ljudje, ki so sodelovali v njej.

MI BO IZDELEK ŠE KAKO DRUGAČE KORISTIL? 

Body Prime pomaga pri

  • zdravem ravnovesju elektrolitov
  • naravni presnovi energije
  • delovanju mišic, tudi srčne
  • normalnemu krčenju mišic, tudi normalnemu srčnemu utripu
  • in zmanjšuje utrujenost in izčrpanost
CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam