Srečno novo leto, Synergy WorldWide!Tako kot čisto vsi od vas tudi že mene srbijo prsti, da se lotim dela v letu 2016! Ker ste si leta 2015 vztrajno in samozavestno prizadevali nekaj spremeniti v svetu, se lahko pohvalimo s še enim uspešnim letom, ki je za nami, vem pa tudi, da nas uspehi čakajo tudi v letu 2016. Synergy WorldWide se ponaša z vodji, izdelki in orodji, s katerimi lahko dosegamo najvišje cilje. Če si še niste zastavili ciljev za letošnje leto, jih zapišite in jih zaupajte svojemu timu, ki naj vas drži za besedo, da uspeh ne bo izostal.

Od septembra do novembra 2015 sem imel priložnost obiskati srečanja (summite) po vsem svetu. Vedno mi je v veselje čestitati toliko članom, ki dosežejo nove stopnje – ki so resnični odraz tega, kako neverjetne uspehe beležimo na vseh tržiščih, kjer smo prisotni. Čestitam čisto vsem, ki ste se leta 2015 vzpeli v stopnji. Še zlasti pa bi na tem mestu rad izrekel posebno priznanje članom, ki so od srečanj v letu 2014 naprej dosegli najvišje stopnje (executive):

Presidential Executive
Kim Young Cheon, Korea
Ni Nyoman Pariani & Nyoman Soma Legawa, Indonesia

Diamond Executive
Hakan Cetin, Austria
Jin Chul Kim, Korea
Ji-Young Yoon, Korea

Emerald Executive
Jeong Yoo Tae, Korea
Kamphol Preechasirichok, Thailand

Pearl Executive
Susanne and Thorsten Kupske, Germany
Giuseppe Lucio, Italy
Jeon Chang Hui, Korea
Him Young Mi & Kim Ho Joong, Korea
Elfriede Tappauf, Austria
So Ming Bang, Korea
Edward Ahn, Korea
Tatsuaki Hatano, Japan
I Wayan Pardika Rusiama, Indonesia
Satomi & Hiroshi Yoshida, Japan
Nipon Rungraweesrisasithorn, Thailand
Eun Sim Kim, Korea

Zgoraj omenjeni člani v resnici kažejo, kako zdravo poslujemo na slehernem tržišču, kjer smo prisotni. Po vsem svetu pa se porajajo novi vodje v vzponu, ki pomagajo krepiti našo blagovno znamko in položaj na tržišču. Iz dna srca se veselim skupaj z vsemi člani, ki sem jih posebej naštel, ki s toliko strasti in energije vodijo svoje tržišče ter naše podjetje.

Mark Twain je dejal: »Čez dvajset let boš bolj razočaran nad tistimi stvarmi, ki jih nisi storil, kot nad tistimi, ki si jih. Torej, odvrzi vrv. Odpluj iz varnega pristana. Ujemi veter v svoja jadra. Raziskuj. Sanjaj. Odkrivaj.«

Ob začetku novega leta bi k temu povabil tudi vas. Naj vas misli ponesejo nazaj na trenutek, ko ste se pridružili Synergy WorldWide – pred nekaj dnevi, meseci ali celo leti. O čem ste takrat sanjali? Kako ste se počutili tistega dne, ko ste se vpisali? Ljudje lahko rastemo samo, če se soočamo z izzivi, ki nas zagotovo čakajo. Vendar pa imejte ves čas pred očmi, kam ste namenjeni, nikoli ne naredite črte čez svoje sanje. S trdim in doslednim delom ter optimizmom lahko vsakdo doseže, kar si zamisli. Zato bi vas leta 2016 spodbudil, da raziskujete, da sanjate, da odkrivate svoje resnične potenciale. Letošnje leto bo ključnega pomena za prihodnost našega odličnega podjetja, zato primaknite kamenček k našemu mozaiku tudi vi.

Z najlepšimi željami,

predsednik Synergy WorldWide
Dan Norman

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam