V Pulse-u na voljo poročilo o Elite Honors napredku
Iz meseca v mesec se na stotine evropskih članov kvalificira za Elite Honors, zelo verjetno pa so nekateri od njih tudi člani vašega tima!

Ker si lahko samo še dva meseca prislužite bonus v okviru promocije Go Elite, je pomembno spremljati napredek svojega tima in tako pomagati vsakemu članu na poti do Elite Honors Qualified. Prav zato smo se domislili, kako preprosto 'slediti' osebno sponzoriranim članom:

1. prijavite se v svoj Pulse račun,
2. nato pa kliknite na zavihek 'Poročila
3. in na seznamu, ki se odpre, poiščite 'Poročilo o Elite Honors napredku'.

Odprla se bo datoteka, v kateri si boste lahko pogledali, kako uspešno v tekočem mesecu vsak član, ki ga osebno sponzorirate, pridobiva nove člane in uporabnike. Poleg ID številke posameznega člana vam bodo na voljo še naslednje informacije: njegovo ime, ali se je v tekočem mesecu kvalificiral za Elite Honors, ali ima aktiviran autoship, kakšen volumen ima na TC1, kakšen je njegov aktivacijski volumen z vpisom novega člana in kolikokrat je že postal Elite Honors Qualified.

Opozarjamo vas, da si boste v poročilu lahko prebrali podatke samo za obdobje v tekočem mesecu, v katerem upoštevamo ustvarjeni volumen za izplačilo provizij, ki se zaključi približno en teden po začetku naslednjega meseca, ko Synergy pripravi končni obračun bonusov za prejšnji mesec.

Če boste poročilo pogosto pregledovali in z njegovo pomočjo pomagali članom, ki jih osebno sponzorirate, boste korak za korakom bližje najvišjemu bonusu, ki ga izplačujemo v okviru promocije Go Elite, EUR 1.200, ki ga prejmejo člani, ki osebno sponzorirajo najmanj 10 Elite Honors kvalifikantov. Najpomembneje pa je, da boste tako gradili močen tim z močnimi temelji.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij o modelu zaslužka Elite Honors in promociji Go Elite.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam