COVID-19 in naša predanost varnosti

Dragi partnerji, stranke in prijatelji Synergy WorldWide,

v luči trenutnega širjenja okužb s COVID-19 (koronavirusom) si tudi naša družba nenehno prizadeva sprejemati odločitve z vašim zdravjem pred očmi. Želim poskrbeti, da ste čisto vsi člani naše družine ves čas na tekočem z dogajanjem v naši družbi.

Tudi v tem času dajemo še vedno skrb za vas na prvo mesto. Ravno zdaj je pravšnji čas za koristi naših prehranskih dopolnil za elitno zdravje (Elite Health). Naše osebje po vsem svetu si neumorno prizadeva (seveda s poudarkom na najvišji ravni varnosti) ohraniti razpoložljivost čistih in učinkovitih izdelkov.

Vašo varnost zagotavljamo s spodnjimi ukrepi:
  • Osebje v našem proizvodnem obratu enako kot že prej pri proizvodnji in dobavi sledi strogim standardom varstva in zdravja pri delu, tudi dobrim proizvodnim praksam oziroma GMP.
  • Enako kot doslej se tudi še naprej vse serije naših izdelkov podvržene strogim testiranjem kakovosti in varnosti. Vaše zdravje je temeljnega pomena, zato Synergy ne odpremi nobenega izdelka, katerega varnosti ni prej preveril.
  • Omejili smo gibanje po proizvodnem obratu, ker želimo čim bolj zmanjšati oziroma preprečiti vsakršen osebni stik med posameznimi funkcionalnimi deli. Vsi ogledi obrata so do nadaljnjega odpovedani.
  • Osebje v pisarnah se drži navodil glede socialnega distanciranja, večina pa zdaj dela od doma. Osebje, ki zaradi narave svojega dela mora biti prisotno na sedežu družbe, upošteva stroga navodila glede umivanja rok, uporablja postaje z razkužili za roke in se izogiba tesnim stikom s sodelavci.

Če imate glede tega kakršnokoli vprašanje, vas vabimo, da kontaktirate naše prijazne zaposlene v klicnem centru za pomoč uporabnikom na sloveniaCS@synergyworldwide.com. Z veseljem vam bodo pomagali v teh izrednih razmerah.

Še enkrat bi rad poudaril, da se sam osebno zavezujem, vsi zaposleni Synergy WorldWide in Nature’s Sunshine pa vam obljubljamo, da vas bomo še naprej oskrbovali z izdelki vrhunske kakovosti, s katerimi boste udejanjali svoje potenciale in dosegli elitno zdravje (Elite Health). Seveda bomo še naprej zagotavljali vašo varnost in zaščito. Hvaležni smo vam za zvestobo in vam želimo vse naj naj.

Lepo vas pozdravljam,

Terrence Moorehead
Generalni direktor NSP in Synergy WorldWide

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam