Pismo Bryanta Yatesa


Dragi člani,

znašli smo se v času, kakršnega ne pomnimo. Zaradi širitve virusa COVID-19 (korona virus) in bliskovite hitrosti, s katero se svet spreminja, tudi pri nas nenehno prilagajamo naš način delovanja.

Kot marsikdo izmed vas, tudi mi pozorno spremljamo novice o korona virusu (COVID-19) po vsem svetu. Upoštevamo navodila lokalnih in svetovnih zdravstvenih organizacij in s primernimi varnostnimi ukrepi ščitimo sebe, naše stranke in skupnosti, v katerih živimo in delamo.

Cenimo vaše zaupanje v kvaliteto in čistost naših izdelkov ter ostajamo zapriseženi visokim standardom za kakovost. Želimo si, da bi vsaka izmed naših strank občutila zdravilno moč narave skozi naše izdelke ter da bi še naprej zaupale v kakovost naših zeliščnih izdelkov. V luči trenutnega dogajanja po svetu smo naše že tako zelo stroge protokole čiščenja in razkuževanja v naših proizvodnih obratih še dodatno zaostrili.

Naša najvišja skrb je skrb za varnost in zdravje naših članov in zaposlenih povsod po svetu. Kot veste, dela veliko naših zaposlenih tudi z drugih lokacij. Synergy bo še naprej zagotavljal najboljše možno delovanje v trenutnih pogojih. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam zagotovimo vse možne oblike podpore, da boste lahko v teh težkih časih še naprej puščali pozitivne sledi v življenju mnogih ljudi po vsem svetu.

Zelo sem hvaležen za Synergyjeve izjemne izdelke. Verjamem, da jih delite s svojo družino in prijatelji. Vsi vemo, kakšno “Moč” imajo.

Naši zaposleni in naši člani v Evropi ste “Ena” družina!

Vse dobro,
Bryant J. Yates

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam