Fundacija »Impact« je donirala 25000 dolarjev dobrodelni organizaciji Vitamin Angels

Fundacija »Impact« je v okviru svojih prizadevanj za širjenje zdravilne moči narave donirala 25000 dolarjev dobrodelni organizaciji Vitamin Angels, ki podpira otroke in nosečnice po vsem svetu.

»Vitamin Angels bo z doniranim zneskom 100.000 otrok oskrbela z nujno potrebnimi hranili. Res se veselimo partnerstva s tako izjemno organizacijo, v katere delu se odraža naše poslanstvo širiti zdravilno moč narave,« je povedal predsednik naše fundacije, Nate Brower.

Vitamin Angels, ki pomaga več kot 70 milijonom ljudem v več kot 70 državah, matere in otroke oskrbuje z življenjsko potrebnimi vitamini, s čimer zmanjšuje število primerov bolezni, slepote in smrti, ki jih je mogoče preprečiti. Vitamin Angels, ki jo organizacija za vrednotenje dobrodelnih organizacij v ZDA Charity Navigator uvršča med 10 najboljših organizacij za nudenje humanitarne pomoči, je partnerska organizacija izjemnega slovesa, na sodelovanje s katero je Fundacija »Impact« zelo ponosna.


O fundaciji »Impact«
Synergy WorldWide in Nature’s Sunshine preko svoje fundacije »Impact« širita zdravilno moč narave med ljudi v stiski. Fundacija si prizadeva osveščati o zdravilni moči narave, poskrbeti za pomenljive priložnosti za služenje drugim in sodelovati z dobrodelnimi organizacijami, katerih poslanstvo je sorodno našemu.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam