Predstavljamo Vam Fundacijo »Impact«

Synergy WorldWide in Nature’s Sunshine preko svoje Fundacije »Impact« širita zdravilno moč narave med ljudi v stiski. Fundacija si prizadeva osveščati o zdravilni moči narave, poskrbeti za pomenljive priložnosti za služenje drugim in sodelovati z dobrodelnimi organizacijami, katerih poslanstvo je sorodno našemu.

NAŠ VPLIV
Fundacija »Impact«, ki smo jo ustanovili leta 2019, že vpliva na svet:

Milje za obroke
S 5 miljami (8 kilometri) dolgim tekom/pohodom #MilesForMeals (Milje za obroke) smo zbirali sredstva v boju proti lakoti. Vsa zbrana sredstva smo nakazali Programu za mobilne shrambe živilske banke zvezne države Utah in z njimi sponzorirali bližnjo šolo, katere učencem zaposleni Synergy WorldWide vsak mesec nosijo hrano.
Pomoč v boju proti koronavirusu
Fundacija »Impact« je letos donirala že več kot 90.000 ameriških dolarjev za zdravstvene delavce na Kitajskem, ki se borijo proti koronavirusu. Sredstva so bila namenjena pomoči najbolj prizadetim območjem, tudi Wuhanu, katera so prejela nadvse pomembno zdravstveno opremo, kot so maske, zaščitna očala in oblačila. Oprema bo varovala zdravstvene delavce, ki delajo na licu mesta, in jim pomagala čim bolje poskrbeti za okužene.

Vitamin Angels
Fundacija »Impact« se je nedavno povezala tudi z organizacijo Vitamin Angels, kateri je donirala 25.000 ameriških dolarjev za oskrbo mater in otrok, mlajših od 5 let, ki jim grozi podhranjenost, z za življenje nujno potrebnimi vitamini, s čimer se zmanjšuje število bolezni, slepoti in smrti, ki jih je mogoče preprečiti.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam