VIDIMO ZELENO


Zakorakali smo v marec in povsod vidimo zeleno. Dobesedno, saj smo dobili nov video za Phytolife.

Klorofil je življenjska tekočina rastlin in je znan po tem, da podkrepi delovanje imunskega sistema ter pomaga odpravljati strupe iz telesa. Naš PhytoLife tekoči klorofil pa podpre tudi delovanje antioksidativnih encimov v telesu, s čimer se izboljša delovanje imunskega sistema, prebavnega trakta in vsesplošnega zdravja.

Visoka vsebnost klorofilina, ječmenove trave, lucerne in olja poprove mete je razlog, da Phytolife zelo učinkovito ščiti naše telo skozi naravne vire in je kot tak pravi dar narave za naše zdravje.

Pri Synergyju smo zavezani najvišjim standardom za kakovost naših produktov. Tudi Phytolife proizvajamo in testiramo v lastnem proizvodnem obratu ter laboratorijih, s čimer zagotovimo najvišjo čistost vsake od sestavin. Pri nas boste vedno dobili le najboljše izdelke, da boste lahko odklenili svoje najvišje potenciale.

Tega in ostale posnetke z informacijami o izdelkih najdete pod zavihkom "Video" posnetki.

Radi vidite zeleno? Tudi drugi ga, zato delite to objavo z družino in s prijatelji, tako da enostavno kliknete na ikone do socialnih omrežij, ki so na dnu strani.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam