Customer Care Bonus (bonus za skrb za stranke) v letu 2021


Novo leto s seboj prinaša nove priložnosti! Opazili smo, kako je neverjetno uspešno promocija za Customer Care Bonus v letu 2020 pomagala našim partnerjem segati po višjih zvezdah in se vzpenjati po stopnjah. Zatorej vam z velikim veseljem predstavljamo letošnjo različico Custumer Care Bonusa:

Stranke oziroma uporabniki so nujno potreben košček mozaika naše skupnosti! Letos bomo še bolj nagradili vse partnerje, ki boste širom Evrope gradili odnose s svojimi strankami po Evropi in jih podpirali. 

Synergy bo vsak mesec v letošnjem letu seštel vse evropske CV-je, ki bodo neposredno umeščeni na vaše osebne sledilne centre in bodo vključevali vaša osebna naročila, naročila vaših registriranih strank, lahko pa tudi naročila vaših uplinov, ki bodo umestili naročila na vaše sledilne centre, kar bomo poimenovali Customer Care Bonus volumen oziroma CCBV. 

Vaš bonus bo ob koncu vsakega četrtletja odvisen od stopnje bonusa, ki jo boste ohranili v celotnem četrtletju. Izplačal se bo skupaj s provizijami za naslednji mesec.

Pritisnite na plin, začnite se vzpenjati in si ob koncu prvega četrtletja prislužite bonus v višini do 500 EUR. 
 

Stopnja bonus
Volumen uporabnikov (strank) na mese
Višina bonusa
Prva stopnja
1000 – 1999 CCBV
100 EUR
Druga stopnja
2000 – 2999 CCBV
200 EUR
Tretja stopnja
3000 – 4999 CCBV
300 EUR
Četrta stopnja
5000+ CCBV
500 EUR

Customer Care Bonus si lahko prislužite do štirikrat letno, zato kar zavihajte rokave, da bo kapnilo še kaj v mošnjiček!

Če boste januarja ustvarili 1250 CCBV za bonus, ki pritiče prvi stopnji, februarja 2100 CCBV (kar sodi v drugo stopnjo) in marca 3000 CCBV (kar vas uvršča v tretjo stopnjo), si boste v prvem četrtletju prislužili bonus v višini 100 EUR za prvo stopnjo bonusa. Seveda pa boste že na pravi poti, da si že v naslednjem četrtletju prislužite višjega!

Splošni pogoji: 
• Ne pozabite, da lahko v promocijskem programu »Customer Care Bonus« sodelujejo samo Synergyjevi partnerji v Evropi, ki vsak mesec ustvarijo najmanj 200 CV evropskega osebnega volumna na TC1 in so aktivni člani autoship programa.
• Customer Care Bonus je časovno omejena promocija na evropskih tržiščih, namenjena spodbujanju pozitivnih odnosov med strankami v Evropi in našimi partnerji na evropskih tržiščih. 
• Vsi vidiki bonusa/promocijskega programa so neprenosljivi in jih ni mogoče unovčiti za denar. Prejemnik bonusa ob njegovem prejemu ne sme imeti nobenih dolgov do Synergy WorldWide.
• CV-ji od vrnjenih oziroma zavrnjenih naročil se bodo odšteli od končnega seštevka.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam