Vision Retreat v letu 2022

Doživite Synergy v vseh pogledih čisto od blizu v osrčju Utaha – pridružite se nam na Vision Retreatu v letu 2022. Stroške prenočišča, hrane in prevoza na licu mesta krijemo mi. Povrnili vam bomo tudi potne stroške za letalsko karto!

Preživite štiri dni in tri noči v Utahu, si oglejte naš sedež, Center Hughes za raziskave in inovacije ter naš proizvodni obrat. Učite se, si nabirajte izkušnje in se navdihujte v družbi drugih pridnih navdušencev nad Synergyjem.

Navezali boste stike z našimi elitnimi znanstvenimi in zdravniki v Centru Hughes in se pogovarjali z našim osebjem, tudi z našim predsednikom in ustanoviteljem, Danom Higginsonom. Naj se vam razodene edinstvena lepota Utaha, tkite poslovne stike in se nam pridružite na Vision Retreatu v letu 2022.

PODROBNOSTI

Kvalifikacijsko obdobje: od januarja 2021 do vključno decembra 2021.
Datum: točni datum še ni določen (enkrat v letu 2022)
Kraj: v Utahu v ZDA
Kdo: kvalificirani partnerji. V nadaljevanju si v kvalifikacijskih pogojih preberite, kako lahko poleg sebe pripeljete še gosta!
Kdo se lahko kvalificira: Vsi partnerji, ki bodo v letu 2021 prvič dosegli stopnjo SILVER ali GOLD.  

KAKO SE KVALIFICIRATE

• Leta 2021 prvič dosezite stopnjo SILVER.
• Stopnjo SILVER ohranite najmanj 6 mesecev v tem letu, vključno z decembrom.    
• Osebno sponzorirajte 4 nove partnerje, ki bodo dosegli stopnjo STAR in jo v celotnem kvalifikacijskem obdobju (12 mesecev) ohranili še najmanj dva meseca zatem


+ PRIPELJITE S SEBOJ ŠE GOSTA

• zgoraj navedeno lahko nadgradite in si prislužite možnost, da s seboj pripeljete še gosta: leta 2021 prvič dosezite stopnjo GOLD in jo ohranite najmanj 6 mesecev v letu, vključno z zadnjim mesecem promocije, decembrom 2021. 
• poleg tega morata najmanj dva od osebno sponzoriranih partnerjev, ki sta dosegla stopnjo STAR, napredovati na stopnjo BRONZE, in jo morata v celotnem kvalifikacijskem obdobju (12 mesecev) ohraniti še najmanj dva meseca zatem.

Ko boste zavihali rokave, da bi se kvalificirali za Vision Retreat, boste povečali potenciale za zaslužek in se znašli v boljšem položaju, da požanjete nagrade cvetočega Synergy posla. Komaj že čakamo, da bomo lahko proslavljali skupaj z vsemi vami v letu 2022!

Ostanite na tekočem! Kvalifikante za Vision Retreat v letu 2021 bomo oznanili kmalu. Še kakšno vprašanje? Še danes se obrnite na naše prijazne uslužbence v službi za pomoč uporabnikom.

Splošni pogoji:  
• Ne pozabite, da se lahko za Synergyjeve promocije (vključno s to) kvalificirate le, če ste aktiven član našega autoship programa in vsak mesec ustvarite najmanj 200 CV osebnega volumna na TC1.
• Kvalificirajo se lahko vsi evropski Synergy člani, ki se še niso udeležili Vision Retreat potovanja na podlagi promocije. 
• Kot gosta lahko s seboj pripeljete zakonca/partnerja ali poslovnega partnerja na istem uporabniškem računu. Drugega Synergyjevega partnerja žal ne morete vzeti s seboj.
• Vsi vidiki promocijskega programa so neprenosljivi in jih ni mogoče unovčiti za denar. Prejemnik bonusa ob njegovem prejemu ne sme imeti nobenih dolgov do Synergy WorldWide.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam