Novoletna promocija dobropisa


Zakorakajte v leto 2021 veselo in zdravo z našo novoletno promocijo dobropisa! Prislužite si 20-odstotni dobropis, če v januarju oddate osebno naročilo v višini najmanj 400 CV in v februarju oddate osebno naročilo v najmanj isti višini.

Takole gre:

• Januarja oddajte osebno naročilo v višini najmanj 400 CV (vsi CV-ji morajo biti umeščeni pod prvi sledilni center – TC1) in začnite novo leto z novo ponudbo prehranskih dopolnil za elitno zdravje.
• Februarja se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom, prek katere boste oddali novo osebno naročilo v najmanj isti višini kot v januarju, s čimer ste se kvalificirali za promocijo.
• Naši prijazni uslužbenci vam bodo podelili 20-odstotni dobropis glede na višino vašega osebnega naročila v januarju.

Tako preprosto je. Založite se z našimi prehranskimi dopolnili za dobro počutje in prihranite v novem letu! 

Primer:
- Tina želi bolje poskrbeti zase v letu 2021. 
- Januarja svoji družini kupi za 500 EUR vrhunskih prehranskih dopolnil Synergy WorldWide. Naročilo znaša 450 CV.
- Februarja pokliče uslužbence v službi za pomoč uporabnikom in odda novo naročilo v višini 450 CV. 
- Prijazni uslužbenec ji nameni 100 EUR dobropisa in znesek odšteje od februarskega naročila. Tina je prejela 20-odstotni dobropis! 

Še kakšno vprašanje glede promocije? Naši čudoviti uslužbenci službe za pomoč uporabnikom so vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Še danes se obrnite nanje!

Opomba:
Stroški poštnine, posebni paketi, kot so »Kupi 3, dobiš 1 brezplačno« in večji paketi (8 ali več kosov), za promocijo ne veljajo.

Če želite prejeti dobropis v okviru promocije, mora biti februarsko naročilo v najmanj isti višini kot v januarju, s čimer ste se kvalificirali za promocijo. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam