IZKORISTITE VSE PRILOŽNOSTI VESELEGA DECEMBRA IN PODARITE NEPRECENLJIVO DARILO

Mesec december je mesec druženja, povezovanja in ponovnega snidenja z bližnjimi ter prijatelji in znanci, s katerimi se nismo uspeli videti čez leto. To je najboljši čas v letu, da z vsemi poznanimi delite informacijo o prehranskih dopolnilih sistema Synergy V3, kakor tudi o poslovni priložnosti, ki jo ponuja družba Synergy WorldWide. Družinska kosila, domače zabave in druženja s prijatelji, sodelavci in znanci hitro lahko zapolnijo vaš decembrski urnik, vendar s pravo osredotočenostjo, predanim delom in nekoliko kreativnosti in iznajdljivosti, je december lahko najboljši čas leta tudi za vaš posel. Veliko distributerjev po svetu to razume in spretno uporabi priložnosti, ki jim jih na vsakem koraku ponuja december, da uspešno povečajo svoj posel. Zato je to prav tako dobra priložnost tudi za vas. Izkoristite zabave in druženja in se z ljudmi pogovarjajte o odličnih produktih Synergy V3 in o priložnosti za zaslužek in povečanje družinskega proračuna.

NE POZABITE: TO JE POSEL, ZATO NE DOVOLITE DA VAM DECEMBER UIDE

Ne dovolite, da vam prednovoletne zabave, nakupovanje daril in priprave na praznike preusmerijo pozornost. Tudi v decembrskem času je potrebno nadaljevati z vsemi  aktivnostmi, ki gradijo vaš posel. Eden od ključnih elementov uspeha Synergy posla je STALNOST izvajanja aktivnosti. Zato je potrebno poskrbeti, da v svojem urniku polnem prazničnih obveznosti, pustite prostor za dnevne poslovne aktivnosti. Največja napaka, ki jo distributerji lahko naredijo je, da si v času praznikov vzamejo dneve počitka in zanemarijo svoj posel, namesto, da bi izkoristili vse priložnosti, ki se v decembru kar same ponujajo. Prednovoletne večerje, zabave in druženja so krasne priložnosti, da spoznate nove ljudi, da hladni kontakti postanejo topli in na ta način razširite svoj seznam kontaktov. Seznam kontaktov je hrbtenica vašega posla in da ostane pokončna je potrebno poskrbeti, da nanj stalno dodajate nova imena. Tako povečujete svoj posel in bogatite svoje življenje.

Prav tako je pomembno, da ne dovolite, da se odločitve za Synergy izdelke in posel odlagajo v mesec januar. Dajte ljudem občutek nuje, da bodo začutili in dojeli kako pomembno je za njihovo zdravje in prihodnost, da priložnost Synergy WorldWide zagrabijo z obema rokama TAKOJ. Le tako bo vaš posel uspešen in stabilen tudi v mesecu januarju, ki je pomemben mesec, saj se z njim začne novo leto in nove pomembne promocije.

BODITE POZITIVNI IN ODDAJAJTE NAVDUŠENJE TER SAMOZAVEST

V tem čudovitem prazničnem času, kakor tudi v vseh ostalih obdobjih leta je pomembno, da ste pozitivni, da delite informacije o Synergy izdelkih in poslu z iskrenim navdušenjem in samozavestjo. Navdušeni in samozavestni so lahko le tisti distributerji, ki imajo lastno dobro izkušnjo tako z izdelki, kot tudi z družbo in poslovno priložnostjo.  Navdušenje in samozavest, ki seva iz vas, privlači ljudi in tudi oni si želijo biti taki, tudi oni si želijo piti taka prehranska dopolnila, ki vam dajejo tako sijoč in zadovoljen videz in tudi oni si želijo delati enak posel kot vi, posel ki vas tako izpolnjuje in navdušuje. Bodite navdušeni, ko širite informacijo o Synergy WorldWide, saj s tem, ko delite tako dragocene podatke, pravzaprav delate ljudem uslugo. 

Bodite pozitivni, saj le pozitivni ljudje privlačijo pozitivne ljudi, bodite navdušeni, ker le taki lahko srečujete navdušene ljudi, bodite samozavestni, ker le taki boste v svoj posel lahko vključili nove samozavestne ljudi.

LETOS OBDARITE DRUGAČE - PODARITE NEPRECENLJIVA DARILA, KI SPREMINJAJO ŽIVLJENJA

V decembru si ljudje radi privoščijo več, kot jim dopušča proračun, zato so še dodatno izpostavljeni pritisku in stresu zaradi finančnega stanja. Ni boljše priložnosti, da ljudem povemo za finančno priložnost, ki jim jo ponuja družba Synergy WorldWide. S to dragoceno informacijo si veliko družin tekom leta 2014 lahko izboljša finančno stanje in hkrati poskrbi za svoje zdravje. Prav tako je čas praznikov čas, ko ljudje s hrano in pijačo vnesejo v telo veliko obremenilnih snovi in strupov in pojedo več težke ali industrijsko pridelane hrane. Za pomoč pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja v telesu, za boljše počutje in zdravje, kakor tudi za dober začetek leta in poln zagon so prehranska dopolnila sistema Synergy V3 odlična darila, s katerimi lahko razveselimo marsikaterega človeka.
Letos bodite inovativni, bodite drugačni in obdarujte svoje drage z dragocenimi darili, ki imajo neprecenljivo vrednost in lahko v njihova življenja resnično prinesejo tisto, kar vsi ob novoletnih praznikih voščimo drugim: srečo, veselje, zadovoljstvo, predvsem pa veliko zdravja!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam