Kolesar, ki ga sponzorira Synergy, je podrl UCI rekord!

Mathias Brändle, štiriindvajsetletni profesionalni kolesar iz Avstrije, član ekipe IAM Cycling, ki jo sponzorira Synergy, je podrl rekord Mednarodne kolesarske zveze (UCI), ko je v eni uri prekolesaril 51,852 km. Ta razdalja je za 0,742 km daljša od te, ki jo je prekolesaril Jens Voigt.


Brändle je svoj cilj dosegel na 200-metrski progi Svetovnega kolesarskega centra v Aiglu v Švici pred 900 gledalci. Rekel je, da mu je podpora gledalcev pomagala, da je ostal osredotočen na cilj.

»Bolj, ko se bliža ta ura, lažje postane, ker veš, da se približuješ koncu in lahko premagaš bolečine,« je povedal Brändle. »Prvih trideset minut sem bil prepričan, da mi bo uspelo, potem pa je postalo težko. Upal sem, da bom zmogel, in ko mi je uspelo, sem bil zelo vesel.«


Ta neverjetni dogodek je pravi dokaz kalibra športnikov, ki jih Synergy Worldwide sponzorira. Športniki, kot je Brändle, zaupajo Synergyjevim izdelkom in se zanašajo na to, da bodo ti delovali tudi pri takšnih naporih, s kakršnimi se je med to dirko soočal Brändle.

V intervjuju s skandinavskim General Managerjem, Bengtom Emanuelssonom, je Brändle povedal, da ceni to, kar je ProArgi-9+ naredil za njegovo zdravje in njegovo telesno pripravljenost v vseh pogledih kolesarstva. Še posebej pa je zadovoljen, kako mu je pomaga na dirkah.

»Na etapnih dirkah mi ProArgi-9+ pomaga ohranjati normalno mišično delovanje in premagovati utrujenost in izčrpanost,« je povedal Brändle. »To je tisto, kar naredi vso razliko.«

Podjetje Synergy Worldwide je počaščeno, da lahko podpira športnike, kot je Mathias Brändle, ko si prizadevajo za uspeh in bi rado čestitalo njemu in ekipi IAM Cycling za ta občudujoč dosežek. Prepričani smo, da bomo v prihodnosti videli še več uspehov.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam