Koliko ste zaslužili preko SLMsmart promocij?

Vsak dan od članov kot ste vi prejemamo obrazce za izziv SLMsmart Activation in SLM 10 Club! Seznam SLM 10 Club kvalifikantov raste in na ducate članov je bistveno povečalo - celo podvojilo - svoje mesečne provizije.

Čestitke našim prvim SLM 10 Club kvalifikantom!

Vegard en Randi Skjørstad (Norveška)
Lena Ljungdahl (Švedska)
Sally MacLeod (Združeno kraljestvo)
Helena Hemming (Finska)
Giuseppe Lucio (Italija)

Tudi vi imate potencial, da postanete član SLM 10 Cluba tako, da preprosto aktivirate nove kupce in člane na SLMsmart pakete. Se morda ne spomnite vseh podrobnosti SLMsmart promocij? Tukaj je kratek povzetek!
SLMsmart Activation bonus
Zaslužite €100 za vsake 3 NOVE distributerje ali kupce, ki jih sponzorirate na 200 ali 500 CV SLMsmart Activation paketu. Ta bonus poteče 31. decembra, 2014!

Pomembno obvestilo: Če se želite kvalificirati za ta bonus se MORAJO vsi kupci in člani aktivirati na SLMsmart ACTIVATION paket in ne na SLMsmart combo paket.

SLMsmart Activation bonus
Zaslužite €200 za vsake 3 NOVE distributerje ali kupce, ki po prvotnem naročilu SLMsmaret Activation paketa dva meseca zapored naročijo 120CV Autoship SLMsmart paket ali več. Ta bonus poteče 28. februarja, 2015!


SLM 10 Club
Zaslužite €150 za vsakih 10 NOVIH distributerjev ali kupcev, ki jih sponzorirate na 200 ali 500 CV SLMsmart Activation paketu. Kot član SLM 10 Cluba boste prejeli SLM10 Club pin in boste povabljeni na VIP večerjo na Kickoff 2015. Ta bonus poteče 31. decembra, 2014!

Obrazca za izziv SLMsmart Activation in SLM10 Club lahko najdete v osebnem portalu Pulse, pod zavihkom »Viri«. Na voljo so vam tudi tukaj:

obrazec za izziv SLMsmart Activation
obrazec za SLM 10 Club

Obrazce pošljite po e-pošti svojemu Synergy zastopniku v klicnem centru za pomoč uporabnikom in si povečajte svoj Synergy zaslužek!

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o SLMsmart aktiviranje Challenge
Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o SLM 10 Club

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam