Top Leader v Srednji Evropi je dosegel naziv Diamond Executive!

Hakan Cetin, eden od  najvplivnejših vodij Synergy Evrope, je s svojim poslom naredil korak bližje nazivu Presidential Executive in je sedaj prvi Diamond Executive v Srednji Evropi. 


V stik z mrežnim marketingom je prišel v 25. letu starosti, ko je imel za seboj že osem semestrov na Tehničnem inštitutu za kemijo v Dortmundu  in je upal, da bo našel finančno pot, ki bi mu omogočala uživati življenje in ne samo garati. Pridružil se je trem podjetjem, ki  danes ne poslujejo več.

V času, ko se je Hakan odločal, da bi prenehal graditi svojo kariero v mrežnem marketingu, ga je prijatelj in sponzor William Martin vedno znova klical, da bi mu povedal o priložnosti, ki jo nudi Synergy WorldWide. Hakan je po šestem klicu končno prisluhnil Williamovemu predlogu, takrat pa ga je pritegnilo to, kar je imel William povedati. Teden dni po tem, ko je postal distributer za Synergy, je letel v Z.D.A, da bi spoznal svoj  upline in se srečal z ustanoviteljem Synergyja, Danom Higginsonom.

»Ta sestanek mi je spremenil življenje!,« je povedal Hakan. »Tako hvaležen sem za priložnost, ki mi jo je dal William Martin. To mi je tako veliko pomenilo. Dan Higginson pooseblja tako vrsto osebnosti, ki jo občudujem.«

Hakan je rekel, da je že prvi teden kot član  vedel, da je podjetje Synergy Worldwide posebno, in da se bo podjetje zaradi načel, filozofije in seveda odličnih izdelkov obdržalo. Hakan je pred sedmimi leti začel z dnevnim režimom ProArgi-9+ in se danes počuti mlajšega, kot se je pred desetimi leti. Ker vidi, kako Synergy izdelki vplivajo ne le na njegovo življenje, temveč tudi na življenje tistih, s katerimi jih deli,  je njegovo življenje bolj polno. Vsako novo pričevanje, ki ga sliši, potrdi to, da bo podjetje Synergy Worldwide obstalo.

Prepričan je, da lahko Synergy zaradi svojih trdnih temeljev, postane eno od podjetji v mrežnem marketingu z milijardnim prometom.

»Čas za začetek posla s Synergyjem ni bil še nikoli boljši,« je rekel Hakan. »Prihodnost še nikoli ni bila tako svetla, kot je danes. Gremo iz enega rekordnega leta v drugo.«

Hakan je poudaril tudi septembrsko predstavitev izdelkov SLMsmart in e9, ki naslavljata dva največja trga na svetu - uravnavanje telesne teže in energijo. Hakan je povedal, da so rezultati, ki so jim bili po predstavitvi priča Nemčija, Avstrija in Slovenija, neposredno povezani s tema izjemnima izdelkoma -  toda to je šele začetek. Vse člane spodbuja, da se v naslednjih nekaj mesecih glede novih izdelkov zares potrudijo, kajti zagotovo se bodo zgodile neverjetne reči.

Neomajna delovna etika, ki sta jo letos izkazali Nemčija in Avstrija, vključno s Hakanovim ogromnim timom in njegovim trudom, sta Hakana izstrelila do naziva Diamond Executive. Vsem v svoji mreži se zahvaljuje za to, da so mu pomagali do tega novega nivoja uspeha. Zahvaljuje se tudi svoji ženi, ki je njegov največji podpornik in mu je pomagala pri doseganju ciljev in sanj. Čeprav je William Martin letos preminil, se  ga Hakan pogosto spominja in razmišlja o tem, kako drastično je ta moški spremenil življenje njemu in drugim tisočim ljudem.

»Če imaš rad to, kar počneš, in v to verjameš, potem vztrajaj,« je povedal Hakan. »Če imaš strategijo in za seboj močen tim z istimi cilji, potem je uspeh le vprašanje časa.«

Hakan je močno presegel svoje nedavno zastavljene cilje in je zelo ponosen na tim v Srednji Evropi, ki se je oktobra letos lahko pohvalil z 159 napredovanji v stopnji, vključno z dvema Pearl Executives. Njegov dolgoročni cilj je pomagati desetim ljudem do decembra 2016 doseči popolno finančno svobodo.

»Povedal je, da so v življenju obdobja neuspeha in uspeha, in zato ne smemo vreči puške v koruzo, ko je življenje težko.« Boljši dnevi kmalu pridejo. »Pravi, da se je potrebno osredotočiti na to, da raje najprej premagamo svoje šibkosti, kot pa da se osredotočamo na  porast vsote na bančnem računu. Če bomo to delali da naš zaslužek raste, ko rastemo mi sami.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam