Miriam Kim, podpredsednica - GM Koreja

Synergy WorldWide z veseljem objavlja ime novo imenovane podpredsednice podjetja Synergy Worldwide, Miriam Kim.

Miriam bo svoje delo kot GM Koreje nadaljevala, obenem pa se bo pridružila Executive Teamu in tako pomagala voditi in usmerjati to rastoče podjetje.

Miriam Kim je od leta 2009 neverjetna pridobitev za Synergy WorldWide.  Njena talenta za vodenje in organizacijo sta bila ključna dejavnika  uspeha na korejskem trgu, njene sposobnosti razvijanja in izvrševanja učinkovite poslovne strategije pa pripomorejo k svetli prihodnosti članov v Koreji in tujini.

Z osupljivo 30-letno kariero v managementu, marketingu in administraciji si je svoj sloves prislužila na najboljših načelih poslovanja. Njen zgled prijaznosti, iskrenosti in delovne etike skozi vso njeno kariero cenijo tako njeno osebje kot delavci, in jo še naprej cenijo vsi, ki z njo delajo pri Synergyju.

Miriam je diplomirala  in magistrirala na Univerzi Konkuk v Seoulu v Južni Koreji. Tekoče govori angleško, njena strast pa sta literatura in služenje.  Predana je rasti podjetja Synergy Worldwide in njegovemu poslanstvu, da bi ljudem pomagalo pustiti pečat.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam