Ostala sta dva meseca za kvalifikacije za Legacy Retreat 2015


Tekom let je Synergy Worldwide kvalifikante za Legacy Retreat peljal v sproščujoče oaze na zahodni polobli, leta 2015 pa jih bo peljal v zlato mesto - v mesto Dubaj!

Na koledarju si označite dneve od 11. - 16. januarja 2015! Ta Legacy Retreat si boste zapomnili bolj kot katerega koli doslej!

Če se še niste kvalificirali za ta ekskluzivni dogodek, imate čas, da to storite novembra in decembra in zaslužite dovolj točk, da se ga boste lahko udeležili. Številni od vas potrebujete le eno ali dve točki, da se kvalificirate!

Če se boste kvalificirali, vam bomo rezervirali sobo v hotelu The Palm v veličastnem dubajskem letovišču Atlantis, polnem prefinjenosti, glamurja in domišljije.    Atlantis leži na umetnem otoku in ponuja vse vodne dogodivščine na vašem spisku želja: od akvarijev in vodnih parkov do plavanja z delfini in potapljanja. To so sanjske počitnice in so v dosegu vaših rok!

Kvalifikacije za Legacy Retreat za člane, ki se zanj prijavljajo prvič

Člani, ki se bodo za Legacy Retreat kvalificirali prvič in bodo do 31. decembra 2014 zbrali 10 Legacy Retreat točk, bodo povabljeni v Dubaj. Od začetka letošnjega leta ste si lahko prislužili do štiri točke na mesec. Če si želite prislužiti točke, morate poleg tega, da ste vsak mesec naročeni na samodejno pošiljanje, izpolniti naslednje pogoje:

• Team Director: Osebno sponzorirati enega (plačanega kot) Team Leaderja za 1 točko oziroma dva (plačana kot) Team Leaderja za 2 točki.
• Team Elite: Osebno sponzorirati enega (plačanega kot) Team Leaderja za 2 točki oziroma dva (plačana kot) Team Leaderja za 3 točke.
• Pearl Executive: Osebno sponzorirati enega (plačanega kot) Team Leaderja za 3 točke oziroma dva (plačana kot) Team Leaderja za 4 točke.

Ne pozabite, da se točke prenašajo iz leta v leto, tako da ste morda že začeli nabirati točke za Retreat 2015.

Kvalifikacije za Legacy Retreat za nekdanje udeležence

Če ste se že udeležili Legacy Retreat, imate priložnost, da se ponovno kvalificirate za dogodek, ki bo naslednje leto. Pogoje za ponovno udeležitev na Legacy Retreat lahko izpolnite na enega od naslednjih treh načinov:

• prvič napredujte v stopnji do novega executive nivoja (Pearl in višji nazivi)
• OZ Pearl, Emerald, Diamond in Presidential Executives, ki se prvič ponovno kvalificirajo, morajo tri (3) mesece od dvanajstih (12) v letu 2014 ohraniti svoj najvišji naziv
• OZ Pearl, Emerald, Diamond in Presidential Executives, ki se prvič ponovno kvalificirajo, morajo štiri (4) mesece od dvanajstih (12) v letu 2014 ohraniti svoj najvišji (pin) naziv
• OZ  Double Presidential Executives morajo ohraniti svoj najvišji (pin) naziv tri (3) mesece od dvanajstih (12), oz v letu 2014 ohraniti Presidential (pin) naziv štiri (4 ) mesece od dvanajstih (12).

Časovno obdobje za kvalifikacije in ponovne kvalifikacije je med 1. januarjem in 31. decembrom 2014.

NOVI Legacy Retreat Elite VIP paket

Synergy VIP paket, ki je na voljo le Presidential Executives in višjim nazivom, izkušnjo Legacy Retreat spremeni iz edinstvene v izjemno.

Kvalificirani leaderji bodo prejeli letalske karte za poslovni razred, za čas dogodka bodo bivali v suitah, omogočeni pa jim bodo tudi prevoz z limuzino iz letališča, darila in ekskluzivna VIP večerjo z vodstvom Synergyja.

Če se želite kvalificirati, morate med kvalifikacijskim obdobjem izpolniti naslednje pogoje:

• prvič doseči nov naziv stopnje Presidential ali višji naziv;
• OZ biti kvalificiran nekdanji udeleženec  Legacy Retreat in imeti enega (1) osebno sponzoriranega člana, ki se prvič istega leta kvalificira in udeleži Legacy Retreat;
• OZ biti kvalificiran nekdanji udeleženec   Legacy Retreat in ohraniti najvišji naziv šest (6) od dvanajstih (12) mesecev med kvalifikacijskim obdobjem.

Veseli smo nadgradnje Legacy Retreat in komaj čakamo, da bomo lahko številne od vas počastili s to edinstveno izkušnjo v Dubaju. Se vidimo januarja 2015!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam