Prva slovenska Team Directorja

Boštjan Pilej in Irena Kladivar nista zaspala na lovorikah, ko sta januarja postala prva slovenska Team Managerja. Še naprej sta trdo in osredotočeno delala in v promociji za evropsko srečanje v Barceloni osvojila osmo mesto med evropskimi distributerji. 
Svoj tim sta že vse od pomladi aktivno pripravljala na vstop novih produktov na slovenski trg, kakor tudi na slavnostni dogodek ob otvoritvi trga, kar je zagotovo botrovalo izjemni rasti prodaje v mesecu oktobru. Aktivno sta sodelovala pri organizaciji otvoritve trga, katere gostje so bili tudi, nad izdelki Synergy, navdušeni znani Slovenci iz vrst profesionalnih športnikov, plesalcev in pevcev.

Spektakularen dogodek z atraktivnimi gosti je sprožil veliko zanimanja za Synergy izdelke. Boštjan in Irena sta znala na pravi način izkoristiti to navdušenje, ter z učinkovitimi in enotnimi vsakodnevnimi aktivnostmi, svoje člane pripeljala do rekordnega meseca. V oktobru se je tako prodaja v Sloveniji podvojila, pridobili so 72 novih članov, obstoječi člani pa so dosegli kar 42 napredovanj v stopnjah.

Člane svojega tima "Team EBALI" vodita s srcem in z zgledom. Do uspeha sta pomagala veliko ljudem, kar je pripomoglo, da sta prva v Sloveniji dosegla stopnjo Team Director.

Boštjan je povedal, da dogajanje preteklih mesecev kaže da Team EBALI uspešno raste, se razvija in je zanesljivo na poti uspeha. Kot pravi, njun tim z razumevanjem zakonitosti in specifičnosti posla, s kreativnimi pristopi in rednimi vsakodnevnimi aktivnostmi trdno koraka proti velikemu cilju. Veliki cilj pa je zgraditi dobro prepoznavnost blagovne znamke Synergy v Sloveniji in približati odlične ter učinkovite izdelke velikemu številu ljudi.

“Sedaj je torej pravi čas, da se nam pridružijo ljudje, ki si želijo novih izzivov in razumejo prednosti povezovanja kariere s tistim v kar osebno verjamejo in si s svojim delovanjem upajo pustiti pečat,” zaključuje Boštjan.

“Pomemben vidik uspeha je tudi vsakodnevno delo s člani tima”, dodaja Irena.

Povedala je, da v Team EBALI vseskozi spodbujata osebno rast članov tima, njihovo izobraževanje, pridobivanje novih veščin in pozitivno naravnanost.

“Z osebnim napredkom se nam odpirajo nova obzorja, kar nam omogoča videti sebe, druge in svet v popolnoma novi luči, šele to pa nam daje moč, da zgradimo uspešen posel. V našem timu smo zelo dobro ponotranjili dejstvo, da v kolikor stalno ne napreduješ, to dejansko pomeni da nazaduješ, česar nas je naučilo podjetje, za katerega delamo - Synergy WorldWide”, je prepričana Irena.

Erich Dengg, direktor Synergy WorldWide za Nemčijo, Avstrijo in Slovenijo je dodal:

“Čestitke Ireni in Boštjanu za dosego nivoja Team Director, kar je izreden dosežek. Timsko delo, odlične organizacijske sposobnosti in strast do izdelkov so ključ do uspeha. Hvala, ker vodita vajin team z zgledom. Veselimo se naše skupne prihodnosti v Sloveniji.”


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam