Nadomestek obroka za izgradnjo mišic?


Kot že veste je SLMsmart nadomestek obroka okusen shake, ki vam lahko pomaga pri uravnavanju telesne teže.* Pravzaprav  SLMsmart nadomestek obroka lahko pomaga pri izgradnji in oblikovanju mišic in ohranjanju lepe postave.

Ko boste govorili o tem izdelku, razmislite, da bi govorili o učinkih nadomestka obroka na preobrazbo celotnega telesa in ne samo na ohranjanje telesne teže. Če boste združili pravilno prehrano in telovadbo, je lahko SLMsmart ključni del pri nudenju proteinov, maščob in ogljikovih hidratov, ki jih vaše mišice potrebujejo.


Kako deluje:

Pri uporabi mišic se tkivo obrabi. Ker telo sirotko, sojo in proteine kazein v SLMsmart nadomestku obroka prebavi v različnih časovnih intervalih, bo to pomagalo pri krepitvi mišic. Uživanje obroka bogatega s proteini v obliki hrane ali pijače tik pred spanjem in hranjenje mišic s proteini je strategija za ohranjanje in spodbujanje rasti mišic, ki je zelo priljubljena pri športnikih.


Poleg tega pa SLMsmart formula vsebuje zdrave ogljikove hidrate, ki pomagajo vzdrževati nivo glikogena in telesu nuditi obrok poln vitaminov in mineralov.**

Formula SLMsmart je mešanica, ki jo podpira znanost. Ustvarila jo je znanstvenoraziskovalna skupina doktorjev znanosti pri Synergyju. Vsaka sestavina je bila SLMsmart nadomestku obroka dodana z določenim razlogom.

Če si torej želite doseči zdravo telesno težo ali povečati vnos proteinov za boljše delovanje mišic, bo za vas poskrbel Synergy.

Ali bi radi poskusili kaj novega? Svojemu shaku dodajte nove okuse! Zbrali smo nekaj naših najljubših receptov in jih objavili v lanskoletni decembrski izdaji Legacy e-Magazine. Oglejte si jihtukaj!

*Če boste en dnevni obrok omejene energijske diete nadomestili z nadomestkom obroka, bo to pripomoglo k temu, da boste težo, ki ste jo dosegli po hujšanju, tudi obdržali.  Če boste dva dnevna obroka omejene energijske diete zamenjali z nadomestkom obroka, bo to pripomoglo k izgubi telesne teže.
** Koristni učinek lahko dosežete z uživanjem ogljikovih hidratov iz vseh virov, pri skupnem vnosu 4g/kg telesne teže, v primernih odmerkih, v prvih štirih urah in najkasneje v prvih šestih urah po intenzivnih in dolgih telesnih pripravah, zaradi katerih je prišlo do utrujenosti mišic in porabe glikogena v skeletnih mišicah.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam