Za Evropo določene višje cene


S 1. majem 2015 se bodo cene vseh prehranskih dodatkov v Synergy WorldWide Evropi zvišale za 4 odstotke. 

Synergy se je od ustanovitve leta 1999 razširil na 29 mednarodnih trgov in ljudi spodbuja, da živijo bolj zdravo in pustijo trajni pečat.


Naša neomajna zavezanost temu poslanstvu, da bi zagotovili doslednost, visoko kakovostne izdelke in članom nudili orodja in vire za uspeh, zahteva stalno investiranje v vsak rastoči trg. V zadnjih treh letih smo se osredotočali predvsem na Synergy Evropo, saj smo tam odprli štiri nove trge, zaposlili novo osebje, lansirali nove izdelke in veliko vložili v dogodke in poslovne promocije.

Zaradi te investicije, združene s precejšnjim padcem vrednosti evra v primerjavi z ameriškim dolarjem v zadnjih 8-12 mesecih, so se v Evropi povečali stroški delovanja. Kljub prizadevanjem, da bi povečali operativno učinkovitost, inflacija ostaja in je nekaj, kar moramo občasno upoštevati. Za Synergy Evropo bo to prvo zvišanje cen od njenega začetka.

Že v naprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in se veselimo prihodnjih let, ko bomo Synergy Evropo popeljali na višjo raven.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam