Spremljajte stanje svojih Legacy Retreat točk v Pulsu

Člani Synergyja, za vas imamo dobro novico! Sedaj lahko vedno veste, koliko Legacy Retreat točk imate, tako da se vpišete v svoj Pulse račun. 

Te točke se ažurirajo sproti, zato boste takoj vedeli, da ste si prislužili točko za plačane sanjske
počitnice s Synergyjem.

Želite začeti spremljati stanje svojih Legacy Retreat točk?Sledite naslednjim korakom:

  1.  TUKAJse vpišite v svoj Pulse račun.
  2. Premaknite se na podnaslov »Performance« na levi strani nadzorne plošče. Pod tem podnaslovom boste nad »Commission Summery« našli nov okenček »Legacy Retreat Points« OZIROMA »Legacy Retreat Alumni«. Če ste Elite VIP, boste takoj spodaj zagledali okenček »Legacy Retreat Alumni« in okenček »Legacy Retreat Elite VIP«.* 
  3. Premaknite se na številke, ki se nahajajo na desni strani novih Legacy Retreat okenčkov. To so vaše Legacy Retreat točke. Člani, ki se kvalificirajo prvič, morajo imeti za Legacy Retreat zbranih 10 točk. Nekdanji udeleženci morajo, če se želijo ponovno kvalificirati, imeti na orodni vrstici »performance« 3 ali več točk, odvisno od tega, kolikokrat so se dogodka že udeležili. Elite VIP morajo imeti na orodni vrstici »performance« 6 točk ali več. 
Kliknite tukaj za več podrobnosti o tem, kako se lahko kvalificirate.

Upamo, da boste zaradi te nove pridobitve v Pulsu, malce lažje spremljali svoj napredek v zvezi z Legacy Retreat. To, da se boste Legacy Retreat udeležili prvič ali pa ponovno, veliko pove o uspehu vašega Synergy posla. To je pomemben mejnik in upamo, da si vsi prizadevate, da bi se udeležili teh najbolj luksuznih počitnic. Želimo vam vso srečo in upamo, da se od 7. - 11. januarja vidimo v Koni na Havajih!


*Tisti, ki še niso pridobili Legacy Retreat točk, tega prikaza ne bodo videli.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam