Združila je Synergy in telovadbo, da bi pomagala drugim

Članica Elin Holmen je bila kot najstnica na Norveškem prvakinja v mladinski skupini v teku na smučeh, v športu, ki je od nje zahteval vzdržljivost in moč. Njeno zelo dejavno življenje v Brumunddalu se od njenih zlatih časov na strminah še ni upočasnilo. Pravzaprav je morda sedaj celo v boljši formi kot kdaj prej, saj se ukvarja z dviganjem uteži, tekom, nogometom, golfom, slalomom, tekom na smučeh in drugimi športi.

Elin kot ženska v svojih tridesetih ve, da se je pomembno osredotočiti na vsesplošno zdravje, saj ji bo kasneje lažje ohranjati postavo in atletske sposobnosti. Zato poleg redne telovadbe uživa »čisto hrano« - kar pomeni, da se izogiba industrijsko predelani in prečiščeni hrani.

Elin je, ko ji je sponzor Vegard Paulsen predstavil SLMsmart nadomestek obroka, zanimalo, ali ji bodo proteini in hranila v izdelku pomagala ohranjati energijo v telovadnici in pri vzdrževanju telesne teže. Ko je izdelek preizkusila, se je novembra 2014 takoj pridružila Synergy timu.

S pomočjo sponzorja, ki ji je pomagal pri ustvarjanju SLMsmart in e9 predstavitev, je Elin začela seznanjati druge s SLMsmartom in je od takrat na SLMsmart paketu aktivirala več kot 35 ljudi, kar pomeni, da si je prislužila oba SLM 10 bonusa.

»Moj cilj nasploh je, da bi ljudem pomagala pri doseganju njihovih ciljev,« je povedala Elin. »Svoje znanje o telesni pripravljenosti uporabljam tako, da tem ljudem pomagam izoblikovati program diete in telovadbe. Pomagam jim, da vsak teden naredijo kakšno spremembo in ko imajo vprašanja, vedo, da se lahko obrnejo name. Ljudje v moji skupini, ki sledijo svojemu programu, so do sedaj z izdelki dosegli vidne rezultate. To delam zato, ker vem, da s svojim znanjem lahko zares pomagam.«

Elin skupini večinoma pomaga preko Facebooka, za enourno posvetovanje pa se dogovori s tistimi, ki potrebujejo več pomoči, da bi dosegli svoje cilje v zvezi z uravnavanjem telesne teže. Naredila bo stvaren načrt za telovadbo, ki bo ustrezal življenjskemu slogu določenega posameznika.

Na osnovi svojih dosedanjih izkušenj je spoznala, da so ji bili za uspeh predstavitve izdelkov SLMsmart in e9, v pomoč naslednji koraki:

PODPORA TIMA
Kar največ se naučite o izdelkih in se močno zanašajte na svojega sponzorja, ki vas bo usposabljal in vam odgovoril na vsa vprašanja.

BODITE ISKRENI 
Vzpostavite zaupanje pri tistih, s katerimi se družite, svojo verodostojnost pa gradite tako, da skrbite za svoje zdravje.

DELAJTE TO, KAR GOVORITE 
Uporabljajte Synergy izdelke in sledite programu diete in telovadbe, ki ste ga predpisali drugim. Zaradi tega bo vaša skupina tem izdelkom zaupala.

BODITE ZANESLJIVI 
Nudite čim več podpore. Tisti, ki bodo želeli doseči cilje v zvezi z uravnavanjem telesne teže, potrebujejo dobro poučenega in navdušenega navijača.

BODITE PROIZVOD IZDELKA
Bodite živi dokaz, da izdelki delujejo.

»Če izdelek prodajate samo zato, da bi ga prodali in le-ta sploh ne deluje, to ni prav,« je rekla Elin. »Zato je bilo zame tako pomembno, da sem SLMsmart in e9 najprej preizkusila.« Videla sem, kako mi je pomagal pri treningih, zato sem vedela, da lahko pomagam ljudem, ki so poskušali izboljšati telesno pripravljenost in nadzirati svojo telesno težo. Izdelke uporabljam na enak način, kot to svetujem drugim.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam