Še eno rekordno leto za Synergy WorldWide

Synergy je podjetje na pohodu!

Njegova kontinuirana ras t in zavezanosti odličnosti,  se v panogi zdravih prehranskih dodatkov in mrežnega marketinga lahko kosa z ostalimi podjetji. Ponosno sporočamo, da je v fiskalnem letu 2014, Synergy doseglo rekordno rast! Prodaja se je, glede na letno poročilo podjetja Nature’s Sunshine Product, dramatično povečala za približno 18,3 odstotke - kar predstavlja dosežek, ki ga lahko pripišemo Synergy vodstvu in članom po vsem svetu. Japonski in Južno korejski trg je imel še posebej uspešno leto, večji del uspeha Synergyja v letu 2014  pa je zasluga neverjetnega truda njihovih timov.

Člani so kri podjetja in ponosni smo, da smo to leto preživeli s tako nadarjenimi in delavnimi posamezniki. Vsako uspešno leto podjetja Synergy je mogoče zaradi vsakodnevnega dela njegovih članov na terenu, ki širijo vizijo Synergyja o resničnem zdravju, finančni svobodi in vsesplošni kakovosti življenja.

»Počaščeni smo, da nas predstavlja tako navdušena mreža posameznikov, ki so se zavezali, da v svoje življenje in v življenje ljudi okrog sebe prinašajo pozitivne spremembe ,« je povedal Dan Norman, predsednik podjetja Synergy WorldWide. »Rast podjetja v letu 2014 je dokaz, da ima Synergy brezmejni potencial in prepričani smo, da bodo člani po vsem svetu še naprej zviševali merila.«

Zaradi predanosti članov in neverjetnega vodstva, izjemnih dogodkov, novih izdelkov in poslanstva, da pustimo pečat, je bilo leto 2014 nepozabno.

Čestitamo za uspešno leto 2014 in se veselimo, da bomo videli, kaj smo sposobni skupaj doseči v letu 2015. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam