Opomin: autoship datume prilagodite znotraj rokov

Autoship (samodejno pošiljanje) je eden najpomembnejših sestavnih delov poslovnega načrta podjetja Synergy WorldWide, zaradi katerega podjetje raste in se razvija. 

Ni le gonilna sila izza rasti Synergyja, temveč tudi vaše osebne rasti kot poslovneža. Autoship bo poganjal in podpiral vaše finančne cilje. Še ena bistvena prednost, ki jo autoship ponuja, je močno znižana cena Synergy izdelkov - posebna ugodnost, do katere so upravičeni le tisti, ki so se prijavili na autoship.

Trenutno so autohip naročila za Slovenijo samodejno sprovedena in poslana vsakega 1., 5., 10., 15. in 20. v mesecu. Vi izberete dan pošiljanja, mi pa bomo zagotovili, da boste imeli na zalogi dovolj Synergy izdelkov, da bo vaš posel tekel, vaše zdravje pa ostalo dobro.

Da bi vam bili lahko v večjo pomoč, vas prosimo, da vaš autoship urnik spremenite vsaj pet dni pred odpošiljanjem vašega dosedanjega autoship naročila.

Na primer, če se vam je do sedaj samodejna pošiljka sprovedla 10. v mesecu, morate stopiti v stik s klicnim centrom za pomoč uporabnikom in se dogovoriti, da se bo naročilo sprovedlo najkasneje 5. v mesecu. V teh petih dneh bo klicni center lahko izvedel potrebne prilagoditve, zato da bo skladišče pravočasno obveščeno, in odstranil morebitne nesporazume. Žal pa v manj kot petih dneh pred odpošiljanjem vašega naročila, zaradi korakov, ki jih je potrebno izvesti pred prilagoditvijo autoship datumov, autoshipa ne bomo mogli spremeniti ali preklicati.

Največja prioriteta podjetja Synergy WorldWide je podpiranje vaših ciljev, z upoštevanjem autoship postopka pa vam bomo lahko služili bolj učinkovito. Hvaležni smo vam za sodelovanje pri tej zadevi!

Če želite narediti spremembe pri vašem autoship naročilu, vas prosimo, da pokličete klicni center za pomoč uporabnikom na 001 080 081 188.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam