Dva člana sta si prislužila najvišji možni Go Elite bonus


V začetku novembra smo oznanili, da sta si dva Synergyjeva distributerja iz Avstrije kot prva člana prislužila najvišji možni Go Elite bonus (1.200 EUR), kar pomeni, da sta v istem mesecu sama postala Elite Honors Qualified in osebno sponzorirala 10 ali več članov, ki se tudi kitijo s tem dosežkom.

Iskrene čestitke, Pearl Executive Franz Friess in Team Leader Corinna Fröwein! Vodjema, ki si ju velja vzeti za zgled, članoma, ki sta dokazala, da odločnost in osredotočenost na stežaj odpreta vrata do najvišjega možnega Go Elite bonusa. Na tem mestu velja še zlasti čestitati Franzu, ki pogoja za pridobitev najvišjega možnega Go Elite bonusa ni samo izpolnil, ampak celo presegel: z nazivom Elite Honors Qualified se namreč poleg njega ponaša še 11 članov, ki jih osebno sponzorira.

Corinna nam je povedala, da se s Franzem nista kar na slepo vrgla v program Elite Honors, ampak sta se po letošnjem evropskem srečanju v Rimu usedla in pripravila podroben načrt, s katerim sta lažje dosegala zastavljene cilje. Čeprav je načrt delo olajšal, pa to še zdaleč ne pomeni, da sta nalogo, ki sta jo imela pred očmi, uresničila z levo roko, ampak sta si za uspeh prizadevala dan in noč ter veliko časa preživela na poti.

Franz je že od samega začetka vedel, da želi kot prvi član v Evropi v enem mesecu osebno sponzorirati najmanj 10 članov, ki bodo postali Elite Honors Qualified. Nadvse mu je bilo pomembno pokazati svojemu timu, ki ga vodi, kaj je mogoče doseči z novim poslovnim modelom.

Povedal nam je, da je brez kančka dvoma prepričan, da lahko model zaslužka Elite Honors postavi vse popolnoma na glavo. "Bil sem že priča številnim novopečenim članom, ki so tako prišli do zaslužka. Pri meni je večina članov, ki so postali Elite Honors Qualified, ki jih osebno sponzoriram, pravzaprav še 'zelencev'. Takoj, ko sem jih vpisal, sem jim položil na srce, naj to dosežejo."

Corinna organizira srečanja pri sebi doma in javne predstavitve, na katerih ljudi seznanja z Elite Honors. Zaupala nam je, da so se številni člani v njenem downline-u zavezali, da bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da se bodo kvalificirali, ker vedo, da gre za najuspešnejšo pot do izgradnje posla. Corinna in Franz veliko časa pomagata vsem, ki si prizadevajo postati Elite Honors Qualified.

Oba sta nam povedala, da vesta, da se poslovni model Elite Honors obnese, zato, ker sta bila temu priča na lastni koži. V zadnjih dveh mesecih se je obema povečala provizija, ker aktivno gradita posel skupaj z večino članov svojega tima.

Corinna pravi: "Verjemi vase in se ne zmeni za glasove v glavi, ki te prepričujejo, da ne zmoreš. Ljudem sem želela pokazati, da si lahko najvišji možni Go Elite bonus prisluži sleherni evropski član. Čeprav še zdaleč nisem segla po najvišjih pin-ih pri Synergyju, sem si uspela napolniti denarnico z najvišjim možnim bonusom v okviru promocije Go Elite."

Franz in Corinna se nadejata, da bo Elite Honors dolgo časa ostal v središču posla. Franz je Corinni hvaležen za njeno neutrudljivost in neizmerno vero, okronal jo je kar za avstrijsko 'superzvezdo'.

Go Elite bonuse lahko pospravite v žep že več kot dva meseca. Doslej je Synergy iz tega naslova razvezal mošnjiček v višini več kot 42.000 EUR. Kliknite tukaj za več informacij, kako si prislužiti Go Elite bonus.

In ne pozabite, da lahko promocijo, v okviru katere si ga lahko prislužite, izkoristite do 29. februarja 2016!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam