V siju žarometov Elite HonorsČlani s programom Elite Honors, ki je v polnem zamahu, sledite zastavljenim mesečnim ciljem, s katerimi gradite močnejši posel.

Septembra vas je 330 evropskih članov postalo Elite Honors Qualified, kar pomeni, da ste vpisali najmanj 330 novih distributerjev in za naše izdelke navdušili več kot 1.000 kupcev. Člani, ki postajate Elite Honors Qualified, ugotavljate, da ste pri svojem poslu pogrešali ravno sistem zaslužka Elite Honors.

Čestitamo vsem, ki ste doslej že beležili uspehe z njim!

Sledi nekaj uvidov najnovejših kvalifikantov o uspehih, ki jim jih prinaša Elite Honors:

Halldor Kolbeins, Islandija
"Resnično mi je všeč, kako je program Elite Honors motiviral moj tim. Sistem z velikim užitkom predstavim novim članom, katerim pokažem, kako jim lahko pomaga zgraditi uspešen posel na dolgi rok. Zelo sem vesela, da so na kratki rok na voljo tudi finančni bonusi, s katerimi nas podjetje nagrajuje za izgradnjo posla in medsebojnega sodelovanja, da lahko dejansko uspemo vsi. Moj tim obožuje sistem Elite Honors!"

Harm-Aike Hollmann, Nemčija
"Elite Honors je ključno orodje za izgradnjo posla, s katerim lažje postavimo temelje za močan posel in ki nas spodbuja, da na dolgi rok uspemo. Elite Honors predstavlja tudi spodbudo za novopečene člane, da si lahko en dva tri gradijo posel, pa tudi prekaljene 'kaveljce in korenine', da še naprej pridobivajo nove stranke. Preko pozitivnih izkušenj, ki jih imajo naše stranke z izdelki, ki jih jemljejo v skladu s svojimi potrebami, se tkejo močnejše vezi z uporabniki izdelkov in krepi medsebojno zaupanje med člani in strankami."

Tina Fleming, Irska 
"Sistem Elite Honors nas nagrajuje, da dajemo večji poudarek strankam, ki ponovno vzamejo vajeti svojega zdravja in dobrega počutja v svoje roke, pri čemer jim ob strani stoji član/sponzor, ki jim svetuje na njihovi poti, ki jo ubirajo z našimi izdelki. Ker se že več kot 20 let ukvarjam s holističnim zdravljenjem, se mi je zdel pristop, v okviru katerega ne pritiskamo na ljudi, nadvse smiseln. Zares holistično skrbimo zanje, pred očmi imamo, kaj je zanje najbolje, ne pa samo sebe in potrebe po izgradnji svojega posla. Sistem Elite Honors prinaša konkreten cilj, ki me motivira, da bom še bolj uspešna. Resnično želim spreminjati življenja posameznih strank, da lahko pustim pečat z veliko začetnico."


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam