Team Elite: Maurizio Biasci

Čestitke Team Elite Mauriziu Biasciju iz Synergy Italija!

Maurizio se je z mrežnim marketingom začel ukvarjati pred devetimi leti, s poslom pa ju iz leta v leto veže močnejša ljubezen. Mrežni marketing ga je sprva nagovoril zaradi priložnosti, ki jo prinaša tistim, ki so pripravljeni trdo delati, in zaradi ljudi, polnih energije, ki se zanj navdušijo. Sčasoma je postal zelo hvaležen za to, kako so lahko novi člani hitro nagrajeni za svoj zagon in predanost.

Povedal nam je: »Prijateljem in distributerjem polagam na srce, da je treba prve dva, tri leta zavihati rokave, kot se zagre, da lahko zatem več kot dvajset let žanješ sadove svojega dela.«

Odkar se je pridružil Synergyju, je s trdim delom, odločenostjo, da bo vodil z zgledom in s sledenjem načelom duplikacije urno napredoval po stopničkah in dosegel stopnjo Team Elite. Maurizio iz dna srca verjame, da lahko svoje cilje doseže čisto vsak, če le govori iz srca in je iskreno zagret za izdelke ter vizijo, ki jih ponuja Synergy.

Ker Maurizio tudi verjame v močno timsko dinamiko, tke vse močnejše medsebojne vezi znotraj tima.    Počuti se osebno odgovornega za uspeh svojih članov, zato stori vse, kar je v njegovi moči, da jim priskoči na pomoč.

Zaupal nam je, da takrat, ko se nekdo odloči, da se bo kot distributer pridružil njegovemu timu, dejansko polaga svojo prihodnost in prihodnost svoje družine v njegove roke, zato  se počuti osebno odgovornega za njegovo odločitev, da se pridruži Synergyju in mu pomaga ubirati vse potrebne korake, da bo kar se da uspešen.

Naš novopečeni Team Elite resnično verjame v donosni Synergyjev sistem nagrajevanja in v integriteto izdelkov, ki ji ni para. Čeprav mu je v čast, da je dosegel to stopnjo, se mu v glavi že zarisuje misel, kako postati Pearl Executive. »Verjamem, da je treba imeti ves čas pred očmi svoj cilj in se nikoli ne ozirati nazaj. Ne vrzi puške v koruzo, dokler nisi segel po samih zvezdah.«


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam