Nov podpredsednik za prodajo Synergy WorldWide v Evropi


Dragi člani,

skupaj z menoj toplo pozdravite v naši sredi novega podpredsednika za prodajo Synergy WorldWide v Evropi, g. Carmela D'Anzija, ki ima za seboj že 11 let izkušenj na različnih vodilnih položajih v podjetjih za direktno prodajo tako v Evropi, ZDA kot Latinski Ameriki, kot so ViSalus, Agel in ACN, v katerih je bil zadolžen za prodajo in trženje. S svojim strokovnim znanjem s področja širjenja tržišča, usposabljanja distributerjev in razvijanja naše industrije ter navdušenjem za našo industrijo in »bližino« evropskemu tržišču bo ključnega pomena za krepitev poslovnih priložnosti, ki jih ponujamo na lokalni ravni.

Carmelo je italijanskega rodu. Po uspešno zaključenem študiju poslovnih ved na Teksaški univerzi v Arlingtonu je živel v več državah po vsem svetu. Tekoče govori angleško, italijansko, špansko in portugalsko, trenutno pa živi v Veliki Britaniji.

Stewart Rutter bo še naprej ostal na položaju podpredsednika prodaje, vendar se bo odslej namesto prodajnih pobud v Evropi in ZDA posvečal prodajnim pobudam na globalni ravni.

Lepo vas pozdravljam,

Dan Norman
Predsednik
Synergy WorldWide

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam