So naši izdelki iz ekološko pridelanih sestavin?


Zaslužite si prehranska dopolnila vrhunske kakovosti. Naše zaposlene v klicnem centru za pomoč uporabnikom pa ljudje zelo pogosto sprašujejo, ali so Synergyjevi izdelki iz ekološko pridelanih sestavin.

Kot že gotovo marsikdo od vas ve, 'ekološko pridelan' pomeni, da je rastlina vzgojena brez uporabe sintetičnih kemikalij. Zaposleni v našem podjetju, ki so zadolženi za kakovost, temeljito pregledujejo kmetije in preizkušajo surovine, ki jih uporabimo v izdelkih, ter tako zares poskrbijo, da so vsa zelišča in surovine, ki jih najdete v naših izdelkih, v skladu s standardi za ekološko pridelavo. Ker zelišča in surovine strogo preizkušamo znotraj hiše, nismo tretjih strani zaprosili za certifikat za ekološko pridelavo za končne izdelke, saj so postopki za pridobitev takšnega certifikata predvsem namenjeni trženju.

Kadar je to primerno, oddelek za nakupe surovin poišče sestavine s certifikatom za ekološko pridelavo. Vendar pa številne sestavine za pridobitev takšnega certifikata niti ne pridejo v poštev, saj rastline, ki zrastejo v divjini, ne zrastejo na kmetijah, zato certifikata zanje niti ni mogoče pridobiti. Synergy sodeluje izključno z dobavitelji, ki izpolnjujejo naše stroge standarde kakovosti. S temeljitimi pregledi naših dobaviteljev in njihovih izdelkov poskrbimo, da zelišča, ki jih uporabimo, zadostijo standardom za ekološko pridelavo.

Kadar kupite katerega koli od naših izdelkov, vam zagotavljamo, da boste prejeli izdelek brez kakršnih koli ostankov gnojil, pesticidov ali drugih kontaminantov.

Ne pozabite, da če ima neodvisna organizacija izdelek s certifikatom za ekološko pridelavo, to še ne pomeni, da izdelek dejansko vsebuje sestavine visoke kakovosti, saj lahko ekološko pridelane rastline še vedno kontaminirajo vodni viri, za katere vzgojitelji rastlin ne vedo. Pravi dokaz, da gre za ekološko pridelano sestavino oziroma izdelek, je preizkušanje, ki ga Synergy WorldWide izvaja v skladu z najstrožjimi praksami zagotavljanja kakovosti v panogi.

Zanesete se lahko, da so naši izdelki vedno najvišje kakovosti in da jih izdelujemo v skladu z najvišjimi standardi čistosti.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam