5 novih Pearl Executive v juniju!


Pet naših partnerjev iz Južne Koreje je v četrtem zaporednem mesecu, ko beležimo nove executive pine, postalo Pearl Executive in že pridno delajo v smeri Emerald Executive. Vsak od teh partnerjev se ponaša z edinstveno zgodbo in veščinami, zaradi katerih jih pri Synergy WorldWide zelo cenimo.

Spoznajte naše najnovejše Pearl Executive partnerje:

Chan Woo Kim, Pearl Executive

Preden se je Chan Woo Kim pridružil vrstam naših distributerjev, je bil uspešen mrežni tržnik pri podjetju, ki je sčasoma šlo rakom žvižgat. Čeprav je bilo takrat njegovega posla čez noč konec, je še naprej verjel v vizijo mrežnega marketinga. Ko je odkril Synergy, mu je bilo všeč vse o podjetju, tudi južnokorejski sistem orlov in njegov predani sponzor.

»Pearl Executive je šele začetek,« pravi. »Vem, da lahko s sistemom orlov dosežem še bistveno več. Zato si prizadevam biti skromen, pošten in uspešen partner.«

Joon Seok Jang, Pearl Executive

Ko se nam je Joon Seok pridružil, je bil že star maček mrežnega marketinga. V drugem podjetju se je prebil do najvišjih stopničk, a se navdušil nad našo vizijo. Zapustil je prejšnje podjetje, navdušen nad našo prihodnostjo in kako lahko svoj kamenček v mozaiku prispeva tudi sam. Joon Seok sledi svojim ciljem in je zelo vesel, da bo še dolgo časa z nami.

Hyun Sook Lee, Pearl Executive

Hyun Sook je zelo uspešna zavarovalna agentka, ki ima prodajo v mezincu; vendar jo nagrade, ki jih žanje s svojim Synergy poslom, s katerim se ukvarja poleg službe, spodbujajo, da vlaga vse več časa in energije vanj.

Hyun Sook, ki vedno znova poudarja, kako pomembno je timsko delo, pravi: »Brez timskega dela ne bi mogla doseči te executive stopnje. To stopnjo sem dosegla s pomočjo marsikoga. Vem, da jim moram pomagati tako, kot so oni pomagali meni.«

Seung Kyu Shin, Pearl Executive

Seung Kyu je delal v družinskem gradbenem podjetju, ko mu je postalo jasno, da je mrežni marketing predobra priložnost, da bi mu spolzela skozi prste. Čeprav je prvi poskus mrežnega trženja neslavno propadel, je vztrajal. Hotel je poiskati podjetje, v katerem bi lahko uresničil svoje sanje.

»Ko sem spoznal svojo sponzorko v Synergyju, mi je dala drugo priložnost v življenju. Iz dna srca bi se rad zahvalil Yun Tae Hwangu, ki je razvil sistem orlov, in svoji sponzorki Young Ok Park. Zaradi vsega, kar sta že storila zame, bom še naprej žel uspehe in postal odličen vodja.«

Young Soon Park, Pearl Executive

Young Soon je bila vodja na eni od najvišjih stopenj v drugem podjetju za mrežni marketing, ko je to čez noč zapustilo južnokorejsko tržišče. Osem let trdega dela je šlo v enem dnevu v nič. Ko je spoznala Yun Tae Hwanga, se je pridružila Synergyju. Njen posel se je po zaslugi sistema orlov in nasvetov Yun Taeja začel hitro razcvetati. Hvaležna je, da jo je njena pot mrežne tržnice pripeljala na točko, na kateri je sedaj.

»Rada bi se zahvalila svoji družini za podporo in Yun Taeju, ki mi vedno priskoči na pomoč. Enako bom svojim partnerjem pomagala tudi sama.«

KLIKNITE TUKAJ za povezavo na stran, na kateri piše, koliko partnerjev z executive stopnjo danes dela po vsem svetu.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam